SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

WIMBLEDON 2019 // Simona Halep, mesaje de felicitări din toată lumea! Cel mai tare e al sponsorului: „Încă un vis nebunesc devenit realitate”

Simona Halep a cucerit trofeul de la Wimbledon
Simona Halep a cucerit trofeul de la Wimbledon

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iulie 2019 19:10

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) a cucerit trofeul de la Wimbledon, după ce a învins-o pe Serena Williams (37 de ani, 10 WTA), în ultimul act al competiției engleze, scor 6-2, 6-2.

Vezi AICI desfășurarea partidei

Sportiva noastră a obținut astfel cel de-al doilea titlu de Grand Slam și a primit mesaje de felicitări de la personalități din toată lumea.

Din România, Nadia Comăneci, Marius Copil și președintele Klaus Iohannis i-au transmis mesaje Simonei pe Twitter.

„Ce finală! Felicitări, Simona Halep! Cel mai bun meci!” Nadia Comăneci

„Felicitări, Simona Halep! Sunt foarte fericit pentru tine. O performanță grozavă care va rămâne în istoria României” Marius Copil

„Victorie spectaculoasă pentru Simona Halep la Wimbledon! Felicitări!” Klaus Iohannis

„Majestatea Sa Margareta și Principele Radu felicită din inimă pe Simona Halep pentru extraordinara realizare de astăzi, cucerirea titlului feminin la Wimbledon! Marea noastră campioană a făcut milioane de români să se simtă mândri în această zi” Facebook Familia Regală a României

 

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu felicită din inimă pe Simona Halep pentru extraordinara realizare de astăzi,...

Publicată de Familia Regala a Romaniei pe Sâmbătă, 13 iulie 2019

 

Din străinătate, fosta mare jucătoare de tenis Billie Jean King a remarcat și ea prestația senzațională a româncei și și-a exprimat încântarea pe Twitter.

„Felicitări, Simona Halep, pentru o victorie extraordinară. Unul dintre meciurile perfect executate pe care le-am văzut. Ea este prima campioană din România! Incredibil tenis” Billie Jean King

Și pagina oficială a Casei Regale a distribuit tweet-ul postat de către pagina oficială a turneului, cu cele două prințese, Kate Middleton și Meghan Markle, aplaudând victoria Simonei Halep. 

kensington twitter

Nici sponsorul Simonei Halep nu a stat departe de butoane. Nike a scris: „În caz că l-ați ratat pe primul, iată un alt vis nebunesc devenit realitate”.

 „Victorie impecabilă și solidă, bine meritată. Felicitări!” Gabriela Sabatini

Un celebru cântăreț britanic, Niall Horan (ex-One Direction), a remarcat performanța Simonei Halep, dar a recunoscut că partea lui preferată a fost declarația româncei de la finalul partidei. 

VEZI ȘI:

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS 6-2, 6-2 // Serena și-a însușit lecția: „Trebuie să învăț asta de la Simona!” » Toate declarațiile americancei din conferință

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
observator979
observator979  •  13 Iulie 2019, 21:19

Simona merită toate laudele și tot respectul! HAI ROMÂNIA!

1195078783842427
Cantemir Mefa  •  13 Iulie 2019, 20:06

Simona este cele 3 fetițe Power-Puff la un loc! Felicitări! Multe succese mărețe pe mai departe!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează