SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

WIMBLEDON 2019 // VIDEO + FOTO Caroline Wozniacki, eliminare cu scandal: „Este absurd! Este ridicol!” » A reproșat deciziile hawk-eye-ului

Caroline Wozniacki // FOTO: Guliver/GettyImages +4   FOTO
Caroline Wozniacki // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iulie 2019 16:11

Caroline Wozniacki, locul 19 WTA, a fost învinsă categoric de chinezoaica Shuai Zhang, locul 50 WTA, scor 4-6, 2-6.

Caroline Wozniacki a început perfect meciul, conducând cu 4-0 în primul set. Din acel moment, Zhang și-a îmbunătățit jocul și a câștigat 6 game-uri la rând, adjudecându-și setul.

În partea a doua, Wozniacki a făcut break, în primul game, dar chinezoaica a revenit și a condus cu 4-1. Caroline a mai câștigat un game, dar Zhang s-a menținut în avantaj, câștigând meciul.

Zhang devine astfel prima jucătoare din China care ajunge în a doua săptămâna la Wimbledon în ultimii 5 ani. Mai mult, până la această ediție, Zhang nu a câștigat niciun meci pe tabloul principal.

Zhang va juca în optimi cu învingătoarea meciului Dayana Yastremska - Viktorija Golubic. Chinezoaica se poate duela cu Simona Halep în sferturile turneului.

Scandal cu hawk-eye

În setul doi, Caroline Wozniacki a avut mai multe reacții nervoase la adresa arbitrului, reclamând faptul că deciziile luate cu ajutorul hawk-eye-ului sunt eronate.

caroline wozniacki 5 +5 FOTO

Este absurd, este ridicol! Deciziile sunt greșite. Cum pot să joc în asemenea mod? Cum pot pierde două puncte din cauza hawk-eye-ului? E clar că deciziile sunt greșite. Înțelegi cât de frustrant e?”, a spus Wozniacki.

Din lojă, soțul lui Caroline, David Lee, a avut și el mai multe reacții nervoase din cauza deciziilor.

Vezi și:

VIDEO Nick Kyrgios, recital și la conferință » Dialog fabulos cu o jurnalistă: „Tu erai în pub azi-noapte...” + recunoaște că a vrut să-l lovească pe Nadal

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
10153808081703374
Peter Tudosio  •  07 Iulie 2019, 00:11
Postat de dinamo_fan pe 05 Iulie 2019, 22:17

daca s-a uitat la fotbal si a vazut cate decizii eronate se dau cu VAR...sa zicem ca o inteleg. hawk eye are totusi o marja de eroare de cativa microni. oricum, mie imi plac fetele suparacioase, nu ma deranjeaza :))

Deci admiti de numai 'greseli' de microni si totusi zici ca se fac multe greseli cu VAR? cind nu e adevarat, ca acest system e stiinta, ***, e LIVE video si FOTO a fazei, deci nu are cum sa fie eronata! E aratata si in..slow motion, ca sa nu aiba prostii dubii! Mai bine taceai *** ca te face mai prost decit Wosniaki!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  05 Iulie 2019, 22:17

daca s-a uitat la fotbal si a vazut cate decizii eronate se dau cu VAR...sa zicem ca o inteleg. hawk eye are totusi o marja de eroare de cativa microni. oricum, mie imi plac fetele suparacioase, nu ma deranjeaza :))

749913671784643
Razvan Marcel  •  05 Iulie 2019, 18:49

Aceasta jucătoare tot timpul face scandal, chiar dacă are dreptate sau nu.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează