SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Uitați de Monfils și Svitolina! Cuplul momentului în tenis: ambii sunt în „sferturi” la Wimbledon

Ajla Tomljanovic și Matteo Berrettini / foto: Guliver/Getty Images +17   FOTO
Ajla Tomljanovic și Matteo Berrettini / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iulie 2021 10:27 / Actualizat marti, 06 iulie 2021 11:31

Ajla Tomljanovic (28 de ani, 75 WTA) și Matteo Berrettini (9 ATP, 25 de ani) au toate motivele să zâmbească. Cei doi formează unul dintre cuplurile momentului în tenisul mondial, iar ambii s-au calificat în sferturi de finală la Wimbledon. 

Dacă Tomljanovic a beneficiat de abandonul Emmei Răducanu, italianul Matteo Berrettini l-a învins în minimum de seturi pe bielorusul Ilya Ivashka, urmând să-l înfrunte mai departe pe canadianul Felix Auger-Aliassime.

Născută la Zagreb, Tomljanovic a dobândit cetățenia australiană în 2014, ascensiunea ei în WTA fiind larg susținută de Federația Australiană de Tenis. De cealaltă parte, Matteo Berrettini e cel mai bine clasat jucător italian, devenind o prezență constantă în fazele finale ale turneelor importante. 

Ajla Tomljanovic, descrisă de Berrettini: „Îmi place fizic și are un suflet pur” 

+13 FOTO

Tomljanovic și Berrettini sunt împreună din luna august a lui 2019, iar Berrettini a explicat în Gazzetta dello Sport ce l-a atras la Tomljanovic: 

În primul rând, mi-a plăcut de ea din punct de vedere fizic. Credeam că sunt atras de blonde, dar m-am regăsit alături de o brunetă. Ajla are un suflet bun, aș spune chiar pur, așa că am luat lucrurile pas cu pas în această relație. Datorită educației si culturii sale, a fost greu să ajung la ea, dar ceea ce am găsit m-a impresionat. Avem două pasiuni comune, câinii și serialele TV”, a mărturisit Berrettini.

În trecut, Tomljanovic a fost într-o relație și cu rebelul Nick Kyrgios. Cei doi au fost împreună din 2017 până în 2019, când cei doi au pus capăt relației. La scurt timp, tenismena de 26 de ani a intrat într-o nouă poveste de dragoste, de data aceasta cu Matteo Berrettini.

+13 FOTO

Scandalul de la Wimbledon continuă, după ce Ostapenko a fost acuzată că se preface! Ce schimbare vrea Ajla Tomljanovic

Ajla Tomljanovic a acuzat-o pe Jelena Ostapenko că s-a prefăcut accidentată la Wimbledon, pentru a o deraia cu un time-out medical, australianca spunând la conferința de presă că aceasta este o practică des întâlnită în circuitul feminin.

Ar trebui să există o regulă care să împiedice ca aceste lucruri să se întâmple pentru că în tenisul feminin vedem des astfel de momente

Nu știu cum se poate fiindcă există și jucătoare care chiar se accidentează. Da, poți minți, dar aici intervine fair-play-ul, suntem sportive profesioniste și aștept mai mult de la noi. Și eu îmi doresc enorm să câștig toate partidele, dar sunt anumite limite de care nu trec

Am mai văzut situații în care unele jucătoare cer time-out pentru a-și scoate adversarele din formă, de obicei când sunt în dezavantaj clar și mai ales pe final de meci. Ea poate să spună că a fost accidentată, eu nu o cred. Nu a avut nimic tot meciul si deodată, subit, la 4-0 a chemat trainer-ul? Era clar că își dorea să-mi întrerupă seria. De obicei, atunci când ești accidentat îi spui arbitrului ca la următorul schimb să-l cheme, nu te duci subit și te așezi pe scaun când adversarul tău e gata să servească! - Ajla Tomljanovic

Ajla Tomjloanovic și Berrettini, intervievați la Wimbledon

Citește și alte știri din tenis:

John McEnroe, în mijlocul unei controverse din cauza comentariilor făcute la adresa Emmei Răducanu: „E beat?”

VIDEO + FOTO Roger Federer, încă un pas spre titlul 9 la Wimbledon » Victorie cu „floricele” în fața lui Sonego

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează