SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Anisimova o pune în gardă pe Halep, înaintea duelului din „sferturile” Wimbledon: „Data trecută a fost un caz special”

Amanda Anisimova // foto: Guliver/gettyimages +16   FOTO
Amanda Anisimova // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2022 09:42 / Actualizat marti, 05 iulie 2022 11:13

Înainte de duelul direct din sferturile Wimbledon, Amanda Anisimova (20 de ani, locul 25 WTA) admite că Simona Halep (30 de ani, 18 WTA) este o adversară complicată pe iarbă, dar o pune în gardă: „Săptămâna trecută când m-a învins nu eram la capacitate maximă”.

Luni seara, Simona Halep a învins-o în minimum de seturi pe Paula Badosa, 6-1, 6-2, și s-a calificat în sferturile de finală la Wimbledon. Acolo o va înfrunta pe Amanda Anisimova, jucătoare din SUA cu două titluri în palmares.

Cele două jucătoare s-au întâlnit de trei ori în total, ultima dată pe 23 iunie, la Bad Homburg. Halep a câștigat meciul în doar 55 de minute, 6-2, 6-1, dar Anisimova nu consideră acel meci foarte relevant, întrucât ar fi resimțit dureri la încheietura mâinii. 

Când se joacă Simona Halep - Amanda Anisimova în sferturile de finală de la Wimbledon 2022 + Cine transmite la TV
WIMBLEDON 2022
Când se joacă Simona Halep - Amanda Anisimova în sferturile de finală de la Wimbledon 2022 + Cine transmite la TV

Ce spune Amanda Anisimova înainte de meciul cu Simona Halep de la Wimbledon

„Abia ce am jucat cu ea”, a spus Anisimova despre Simona Halep, imediat după calificarea în sferturile Wimbledon.

„Este dificil să joci pe iarbă împotriva ei. Săptămâna trecută (la Bad Homburg) a jucat foarte bine, a fost un meci foarte complicat pentru mine. Dar am cam resimțit dureri la încheietură în acel meci, așa că nu am jucat la capacitate maximă.

Știu că voi avea un meci foarte dificil, dar îl aștept cu nerăbdare. Sunt sigur că va fi o luptă foarte bună”, a declarat Anisimova, citată de site-ul WTA

+12 FOTO

Rezumatul VIDEO al meciului Paula Badosa - Simona Halep

Mai multe știri de la Wimbledon: 

„A fost un chin, dar acum sunt pregătită!” » Simona Halep, conferință emoționantă la Wimbledon

Simona Halep dezvăluie avantajul pe care consideră că îl are pe iarba de la Wimbledon

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
MaxiP
MaxiP  •  06 Iulie 2022, 10:37
Postat de JackBerg pe 05 Iulie 2022, 15:38

Că are cale liberă spre finală, asta este clar. Dar acolo o să dea, cel mai probabil, peste Jabeur. Și atunci, sper ca Simona să uite Madridul de acum 2 luni, când tunisianca a făcut instrucție cu ea!

O finala e deja altceva, cum spuneam, diferența de experienta la acest nivel contează. Jabeur e o jucătoare foarte tehnica, o poate ajuta pe iarba, însă pe de alta parte ii scade timpul de reacție, cred ca de asta și joaca Halep atât de bine pe iarba, teoretic nu i se potrivește suprafața stilului de joc, însă ii convine sa lovească mai repede, poate fi mai agresiva ceea ce pe iarba o și ajuta mai mult, neavând lovituri foarte puternice. Jabeur a omorât-o pe Halep cu scurtele la Madrid, pe iarba sunt mai greu de executat, neavând atâta timp sa te așezi la minge, Halep a jucat destul de agresiv în acest turneu, deci meciul cred ca va arata altfel.

JackBerg
JackBerg  •  05 Iulie 2022, 15:38
Postat de MaxiP pe 05 Iulie 2022, 13:28

Dacă pe iarba e dificil împotriva ei, cum o fi pe zgura?! Începe și ea cu declarații curajoase ca Magdalena Frech?! Sa fim serioși, diferența de nivel dintre Halep și jucătoarele ramase este una mare de tot, singura posibilitate ca Halep sa nu câștige turneul ar fi o zi proasta de tot, numai ca pe fazele finale de turnee nu prea pățește asa ceva. Singurele cu o oarecare stofa care mai sunt în turneu sunt Jabeur și Rybakina, însă total neexperimentate pentru asemenea faze ale competiției. Legat de Anisimova, personal am văzut-o cu Gauff, cu un joc asemănător, ar trebui sa se roage la scorul scos de Badosa contra lui Halep.

Că are cale liberă spre finală, asta este clar. Dar acolo o să dea, cel mai probabil, peste Jabeur. Și atunci, sper ca Simona să uite Madridul de acum 2 luni, când tunisianca a făcut instrucție cu ea!

Razvan
Razvan  •  05 Iulie 2022, 14:24

Ar trebui sa i mai traga o batuta la mucoasa sa o linisteasca, si sa si ia revansele

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close