SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

WIMBLEDON. FOTO Victorii categorice pentru Nadal și Djokovici în primul tur la Wimbledon » Când se pot întâlni cei doi coloși

FOTO: REUTERS +6   FOTO
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2018 22:01

Rafael Nadal, favoritul 2 de la Wimbledon, a debutat azi cu o victorie clară la cel de-al treilea turneu de Mare Șlem al anului. Ibericul s-a impus în minimum de seturi în fața israelianului Dudi Sela (127 ATP), scor 6-3, 6-3, 6-2, după o oră și 52 de minute.

Nadal, de două ori campion la Wimbledon, a arătat bine la primul meci de după finala de la Roland Garros de acum trei săptămâni. Spaniolul a jucat solid și nu și-a pierdut serviciul decât o dată pe parcursul întregului meci. 

În turul următor, Nadal îl va întâlni pe Mikhail Kukushkin (Kazahstan), cel care a trecut în primul tur de canadianul Vasek Pospisil.

Tot o victorie fără emoții a obținut și triplul campion de la Wimbledon Novak Djokovici (21 ATP).

Sârbul l-a învins în trei seturi pe americanul Tennys Sandgren (57 ATP), scor 6-3, 6-1, 6-2, după doar o oră și 36 de minute de joc.

Novak Djokovici a confirmat că se află într-o creștere vizibilă de formă față de începutul modest de sezon și nu i-a dat nicio șansă sfertfinalistului de la Australian Open.

Nole va evolua în turul secund împotriva argentinianului Horacio Zeballos.

  • Djokovici și Nadal se află pe aceeași parte de tablou și se pot întâlni în sferturile de finală. 

Vezi și:  Finalistul de la Roland Garros s-a retras de la Wimbledon + favoritul 10, eliminat în primul tur

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează