SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

WIMBLEDON // VIDEO Garbine Muguruza, decizie radicală după un an dezastruos: „E finalul acestei perioade”

Garbine Muguruza // FOTO: Guliver/GettyImages
Garbine Muguruza // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2019 13:51

Garbine Muguruza, locul 26 WTA și 25 de ani, se află într-o perioadă proastă a carierei și a decis să renunțe la antrenorul Sam Sumyk.

Iberica a pierdut în turul I la Wimbledon, fiind învinsă Beatrice Haddad Maia, locul 121, scor 4-6, 4-6. După un an nefast, în care a câștigat un singur turneu, în aprilie, la Monterrey, Garbine Muguruza a anunțat despărțirea de antrenorul francez Sam Sumyk.

„Câteva cuvinte pentru a anunța finalul acestei perioade extraordinare: două turnee și locul 1 în lume. Sunt mai mult decât recunoscătoare pentru acești 4 ani. Mulțumesc, Sam!”, a fost anunțul lui Garbine Muguruza.

Muguruza și francezul Sam Sumyk lucrau împreună din 2015. Cu el în lojă, iberica a câștigat Roland Garros în 2015 și Wimbledon în 2017. În trecut, Sumyk le-a mai antrenat pe Eugenie Bouchard și Victoria Azarenka.

vEZI și:

VIDEO Shuai Zhang și o poveste demnă de Oscar: victoria cu Halep i-a stopat retragerea din tenis: „Am vrut să mă las, eram foarte tristă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează