SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

FOTO Apariție-surpriză la antrenamentul lui Halep » Simona a oprit totul și l-a rugat pe Cahill să facă o poză

Simona Halep a pozat cu Carla Suarez Navarro // foto: captură Twitter
Simona Halep a pozat cu Carla Suarez Navarro // foto: captură Twitter

Articol de GSP - Publicat joi, 24 iunie 2021 21:42 / Actualizat joi, 24 iunie 2021 22:07

În așteptarea pentru Wimbledon, Simona Halep (29 de ani, locul 3 WTA) a avut parte de o întâlnire specială.

Sportiva din România se pregătește de revenirea pe teren după o pauză de mai bine de o lună, provocată de o ruptură musculară suferită la turneul de la Roma.

Halep a avut parte de o întâlnire specială pe terenurile de antrenament de la All England Club. Simona și-a întrerupt antrenamentul pentru a fi fotografiată alături de Carla Suarez Navarro (32 de ani, 138 WTA), jucătoarea din Spania care a bătut de curând cancerul.

Carla Suarez Navarro a întrerupt antrenamentul lui Halep

Halep și-a rugat antrenorul, Darren Cahill, să o fotografieze alături de colega de breaslă, iar australianul s-a conformat. Ulterior, Darren a postat fotografia pe rețelele de socializare, cu descrierea „Two champs”. În traducere, „două campioane”.

Apariție-surpriză la antrenamentul lui Halep » Simona a oprit totul și l-a rugat pe Cahill să facă o poză
Simona Halep și Carla Suarez Navarro // foto: Twitter @ darren_cahill

Simona Halep, miză triplă: ce se întâmplă dacă nu va lua startul la Wimbledon

Dacă nu va lua startul la Wimbledon, Simona Halep riscă să iasă din Top 10 și, mai mult, ar merge la Tokyo fără niciun meci oficial disputat.

Fostul lider mondial e de câteva zile la Londra, unde se pregătește pentru Wimbledon, dar rămâne de văzut dacă Simona Halep va și putea juca la al treilea turneu de Mare Șlem al anului. 

Românca în vârstă de 29 de ani a suferit o accidentare la gamba stângă la începutul lunii mai, la Roma, iar de atunci nu a putut evolua. Ea și-a dorit să se testeze săptămâna aceasta pe iarbă în Germania, dar ca măsură de precauție a renunțat să ia startul.

Simona Halep, campioană en-titre la Wimbledon

Luni, debutează în capitala Marii Britanii turneul de la All England Club, o întrecere cu multe mize pentru Simona Halep. În primul rând e campioana en titre pentru că în 2020 această competiție a fost anulată, și va avea onoarea să deschidă ziua de marți pe Terenul Central. 

În 2019, Halep a avut un parcurs excelent învingându-le pe Aliaksandra Sasnovici, Mihaela Buzărnescu, Victoria Azarenka, Cori Gauff, Shuai Zhang, Elina Svitolina și Serena Williams. 

Apoi, ea are nevoie de meciuri oficiale pentru a vedea cât de pregătită este să joace la Tokyo pentru o medalie olimpică, obiectivul principal al acestui sezon marcat de accidentări. Turneul olimpic de tenis, care debutează pe 24 iulie și se încheie pe 31 iulie, se dispută pe hard.

Și în al treilea rând, ea are de apărat 2.000 de puncte. Dacă nu va putea juca, românca le va pierde pe toate și e în pericol să iasă din Top 10, după peste șapte ani de prezență, ea pătrunzând acolo pe final de ianuarie 2014. 

Halep are în prezent 6.330 de puncte și ocupă poziția a treia în ierarhia mondială. La finalul turneului de la Londra, românca va aduna 369 de săptămâni consecutive între primele 10 jucătoare ale lumii, cea mai lungă serie dintre jucătoarele active. 

După ea sunt Karolina Pliskova, 230, și Elina Svitolina, 194. În cazul cehoaicei, numărătoarea se va opri pentru că, de luni, ea va părăsi Top 10. A fost învinsă în această săptămână la Eastbourne încă din primul tur și avea de apărat punctele din 2019, când a câștigat trofeul.

VIDEO. Simona Halep, primul antrenament după accidentare

Citește mai multe știri din tenis:

Dezastru pentru români în calificările de la Wimbledon » Un singur nume e la un pas de tabloul principal

Simona Halep, interviu pentru englezi înainte de Wimbledon » Detaliul straniu care a calmat-o înainte de finala cu Serena + de ce s-a vaccinat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close