SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

WIMBLEDON // Isterie după ce Andy Murray a anunțat că își caută parteneră pentru proba de dublu-mixt: „Sunt retrasă, dar revin pentru asta!”

Andy Murray, stanga, si Feliciano Lopez FOTO: Guliver/GettyImages
Andy Murray, stanga, si Feliciano Lopez FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iunie 2019 17:25

Andy Murray (32 de ani, 215 ATP) a revenit după accidentare și caută o parteneră pentru proba de dublu-mixt de la Wimbledon. Situația a luat o turnură interesantă pe rețelele de socializare. 

Murray și-a găsit rapid coleg pentru proba de dublu masculin, pe francezul Pierre-Hugues Herbert (28 de ani). Britanicul a avut probleme însă cu partea feminină, după cum a afirmat chiar el într-o conferință de presă: „Aș vrea să joc dublu-mixt la Wimbledon. Am discutat cu câteva jucătoare, dar am fost respins. Am întrebat jucătoare de simplu dacă ar vrea, dar au zis că e dificil pentru ele și că se axează pe proba principală”.

Informația s-a răspândit rapid, iar reacțiile din lumea tenisului au fost savuroase. 

Prima care a reacționat a fost belgianca Kirsten Flipkens, jucătoare alături de care Andy a participat în proba de dublu-mixt de la Wimbledon în 2006. Și cehoaica Barbora Strycova și-a arătat disponibilitatea.

Australianca Casey Dellacqua, retrasă de curând din circuit pentru a avea grijă de copilul său, a venit cu cea mai amuzantă replică: „Aș reveni din nou în circuit pentru o astfel de șansă!”. CoCo Vandeweghe a replicat și ea: „Eu sunt accidentată, dar joc și așa cu Andy!”.

Vezi și: 

VIDEO Ostapenko, jucătoarea care i-a „furat” Roland Garross-ul din 2017 lui Halep, a scos o melodie rap :)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
observator979
observator979  •  22 Iunie 2019, 00:02

Orice jucatoare ar dori sa joace dublu-mixt la Wimbledon cu Andy Murray. Dar se va intampla asta oare, sau e doar un zvon de presa, ca multe altele?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează