SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

WIMBLEDON. Protest la adresa deciziei organizatorilor în privința finalei Serena Williams - Angelique Kerber: "Dați-le femeilor ceea ce merită!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2018 17:28

Finala Wimbledon dintre Serena Williams și Angelique Kerber a fost programată pentru azi, după semifinala ATP dintre Djokovic și Nadal. 

Australianca Reannae Stubbs (47 de ani), sixtuplă campioană de Mare Șlem în probele de dublu, crede că oficialii de la Wimbledon nu au acționat corect când au programat finala feminină după semifinala masculină dintre Novak Djokovic și Rafael Nadal, încheiată cu victoria sârbului, scor 6-4, 3-6, 7-6, 3-6, 10-8.

Djokovic și Nadal au jucat un meci istoric. Începută ieri și amânată din cauza lăsării întunericului, la scorul de 2-1 la seturi pentru Djokovic, semifinala a fost reprogramată astăzi, pe terenul central, de la ora 15:00. Acest lucru a nemulțumit grupurile care luptă pentru egalitatea între sexe, lor alăturându-se și nume importante din tenisul mondial. 

Cea mai vehementă a fost Reannae Stubbs: "Cred că Nadal și Djokovic ar fi trebuit să joace după finala feminină. Dați-le femeilor ceea ce merită și bărbaților mai mult timp de odihnă după seara trecută. Asta este, nu sunt eu cea care stabilește programul".

2
titluri are Reannae Stubbs în proba de dublu feminin de la Wimbledon, în 2001 și 2004

Vezi și: WIMBLEDON. Darren Cahill a răbufnit în timpul duelului Nadal - Djokovic: "Rafa este o glumă! Dumnezeule!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
merace
merace  •  15 Iulie 2018, 16:01

Dar despre egalitatea dintre femei nu sufla nimeni o vorba?! De ce e Serena mai egala ca altele, de a fost favorizata ca seed 25 la Wimbledon?!

itu52
itu52  •  14 Iulie 2018, 22:00

Până în finală a știut la minut când va juca, italianca Camila Giorgi i-a pus, după părerea mea, probleme mai mari decât Kerber. A făcut instrucție cu toate, însă în finală a călcat zdravăn în străchini. Parcă era altcineva în locul ei, a avut glume demne de cascadorii râsului. Probabil nu i-a priit decalarea îneputului de meci. Kerber nu a făcut un meci special, singurul ei merit a fost să returneze mingea, Serena a fost total ”nepregătită” pentru această finală.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  14 Iulie 2018, 18:37

Doreste si la feminin meciuri de trei din cinci seturi?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează