SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

WIMBLEDON. Sorana Cîrstea anunță o colaborare de excepție: "E incredibil să pot să lucrez cu idolul meu!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2018 19:59

Sorana Cîrstea (28 de ani, 51 WTA) a trecut în primul tur la Wimbledon de Magdalena Rybarikova, locul 19 WTA, scor 7-5, 6-3, și anunță o colaborare de excepție cu fosta jucătoare Kim Clijsters.

"Lucrez cu Kim Clijsters și cu Carl Maes, fostul ei antrenor. Lucrez de luni, de o săptămână, de când am venit aici. Sunt extraordinar de încântată. Kim a fost idolul meu și în momentul în care mi-am pus problema de antrenor, ea a fost prima mea opțiune, primul meu gând. Mă bucur enorm că s-a putut concretiza și sunt extraordinar de încântată să o am alături pe teren, să mă uit la ea în momentele importante și să văd cum mă încurajează. Înseamnă enorm pentru mine și, în momentul de față, sunt foarte încântată pentru viitor.

E incredibil să pot să lucrez cu idolul meu! Atât ea, cât și Carl au o experiență, pff... cum rar găsești! E fost numărul 1, campioană de Grand Slam-uri și știe ce simt acolo. Plus că e o persoană incredibilă, ăsta e un alt motiv pentru care mi-am dorit-o. Este extraordinar de modestă și la locul ei, o campioană în adevăratul sens al cuvântului. Mi-am dorit foarte mult această colaborare și sunt foarte fericită că s-a putut să se urnească lucrurile", a declarat Sorana pentru treizecizero.

4
titluri de Mare Șlem are Kim Clijsters în palmares (Australian Open 2011 și US Open 2005, 2009, 2011)

Vezi și: WIMBLEDON 2018. Irina Begu a fost eliminată de o britanică de 19 ani

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
fibra
fibra  •  03 Iulie 2018, 12:52

Sa dea Domnul sa te ocupi si tu mai mult de tenis si intr-un an nu ai cum sa nu fii in primele 10.Insa dupa cum te-ai comportat in ultima vreme, cred ca e greu sa te schimbi. As vrea sa ma insel.

whiteredarad
whiteredarad  •  03 Iulie 2018, 10:04

Problema ar fi ca belgianca Clijters sa poate scoate "ceva" din creierul Soranei, ...si sa introduca "altceva". Miscarea pare buna ...ca marketing, dar sint tare curios sa vad ce efect va avea in rezultatele viitoare ale Soranei. Pina azi, pentru mine Sorana Cirstea este jucatoarea de tenis potrivita sa o privesti jucand,...daca vrei-cu tot dinadinsul- sa te enervezi, si sa devii,...prost dispus. Imi pare ca povestea "uneia" care dupa ce umple galeata cu lapte, ...o rastoarna si i se pierde toata "munca".

marius.bxl
marius.bxl  •  03 Iulie 2018, 08:57

*** sorano trebuia sa te asociez cu faraonul salah cel mai mare faraon dintre toti faraonii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează