SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Wimbledon: Sorana Cîrstea, calificare spectaculoasă! A eliminat o jucătoare din top 25 + Cu cine joacă în turul următor

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iulie 2017 09:08

Sorana Cîrstea , locul 63 WTA, s-a calificat în turul II la Wimbledon, după ce a trecut de Kiki Bertens, locul 23 WTA, scor 7-6, 7-5. Monica Niculescu a fost eliminată de Magdalena Rybarikova, scor 4-6, 1-6.

Sorana Cîrstea - Kiki Bertens 7-6(7-4)/ 7-5

Sorana a început foarte slab meciul. A fost condusă cu 5-2, după ce și-a pierdut de două ori serviciul. Ulteriori, jucătoarea noastră a câștigat 4 game-uri la rând și a condus cu 6-5. Olandeza a făcut 6-6, iar setul s-a decis în tie-break, unde Sorana a făcut două mini break-uri.

În setul doi, cele două jucătoare au mers cap la cap până la 4-4. Cîrstea a făcut break și a servit pentru câștigarea meciului, dar și-a pierdut serviciul. Ulterior, românca a mai făcut un break și a servit cu succes, câștigând meciul.

În turul II, Sorana o va înfrunta pe americanca Bethanie Mattek-Sands, număr 99 mondial, jucătoare care a câștigat doar două meciuri la Wimbledon în ultimii 8 ani.

Monica Niculescu -  Magdalena Rybarikova 4-6, 1-6

Monica Niculescu, locul 51 WTA, a pierdut categoric în fața Magdalenei Rybarikova, locul 87 WTA, scor 4-6, 1-6, după un meci care a durat o oră și 20 de minute.

În primul set, Niculescu a condus cu 2-0, dar slovaca a revenit, a făcut două break-uri și a câștigat setul. Setul doi a început tot cu un break al Monicăi, dar Rybarikova a câștigat categoric setul, după 6 game-uri la rând.

Ieri, Simona Halep, Irina Begu și Ana Bogdan s-au calificat în turul II.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
ray51
ray51  •  05 Iulie 2017, 11:55

Fermecatoare revenire draga Sorana. Sunt entuziasmat. Sper sa accezi cat mai sus.

merace
merace  •  04 Iulie 2017, 23:31
Postat de fangigi pe 04 Iulie 2017, 23:30

Felicitari Sorana! Tu esti romanca noastra preferata, nu *** cea nasoasa!

turcoic nasos esti tu, daca vorbesti asa despre oricine! :D hahaha

merace
merace  •  04 Iulie 2017, 23:30

BRAVO, SORANA! Ma bucur ca a revenit la forma si castiga meciuri tari! HAI ROMANIA!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează