SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

WIMBLEDON. Surpriză la Wimbledon: Juan Martin Del Potro, eliminat de numărul 589 mondial! Urmează o înfruntare cu Novak Djokovici

Ernests Gulbis, foto: Guliver/gettyimages
Ernests Gulbis, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iulie 2017 19:31

Letonul Ernests Gulbis, fost număr 10 ATP și actual număr 589 mondial, l-a învins pe argentinianul Juan Martin Del Potro, scor 6-4, 6-4, 7-6 (7/3). În turul următor, Gulbis îl va înfrunta pe sârbul Novak Djokovici.

În vârstă de 28 de ani, Gulbis a produs una dintre cele mai bune evoluții ale sale în ultima vreme, victoria nefiind în niciun moment în discuție.

Del Potro, semifinalist la Wimbledon în 2013, a jucat în temperaturi de peste 30 de grade, atipice pentru Londra. Unei spectatoare i s-a făcut rău și a fost dusă de urgență la spital, la mijlocul meciului.

De partea cealaltă, Novak Djokovici s-a impus în 3 seturi lejere în fața cehului Adam Pavlásek, scor 6-2, 6-2, 6-1.

Sârbul, fost lider mondial și campion en-titre la Wimbledon, a închis un meci fără istoric grație unei evoluții agresive și convingătoare.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
10210090163724197
Razvan Pața  •  06 Iulie 2017, 23:05

Caricatura de jurnalist. Articol de doi bani. Campion en titre e altcineva, nicidecum Nole. Pune mana si mai citeste, dar mai bine lasa-te, nu ai talent.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează