SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

WIMBLEDON. VIDEO + FOTO Novak Djokovic a oferit un moment special: "E de departe cel mai bun partener pe care l-am avut în ultimele săptămâni!" :)

FOTO: Reuters +2   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 iulie 2018 18:54

Novak Djokovic (31 de ani, 21 ATP) a câștigat finala masculină de la Wimbledon, învingându-l pe Kevin Anderson (32 de ani, 8 ATP), scor 6-2, 6-2, 7-6.

Sârbul a fost vizibil emoționat după cel de-al patrulea titlu obținut la Wimbledon.

"Vreau să îl felicit pe Kevin Anderson. A avut o săptămână excelentă, chiar dacă a stat multe ore pe teren în semifinală. În setul 3 a fost jucătorul mai bun, am fost norocos să câștig.

Sunt foarte recunoscător celor din echipa mea, tuturor celor care m-au susținut. Ultimele luni nu au fost tocmai bune pentru mine. Am suferit o operație dificilă. Nu am știut dacă voi mai fi capabil să revin la acest nivel. Este un loc sacru pentru tenis. Am visat la trofeul ăsta dintotdeauna", a declarat Djokovic la final. 

suporter special

Fiul lui Nole, Stefan, nu a putut urmări partida din tribunele Arenei Centrale, însă a fost prezent în timpul festivității de premiere. 

fiu

"Pentru prima dată în viața mea am auzit pe cineva strigând din tribune «Tati, tati!». Nu pot fi mai fericit de atât. Încă nu are 5 ani, nu poate asista la meciuri, dar acum îl văd acolo alături de soția mea și va fi martor la ridicarea trofeului.

E de departe cel mai bun partener de antrenament pe care l-am avut în ultimele săptămâni", a glumit sârbul. 

Vezi și: FOTO Novak Djokovic câștigă al 4-lea titlu pe iarba de la Wimbledon! Tenis PERFECT prestat în fața lui Kevin Anderson

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează