SPORTURI  »  TENIS  »  WINNERS CUP

WINNERS CUP. Halep, Ruse, Tecău și Copil, supereveniment la Cluj » Simona: „Sper să fim sănătoși și să luăm o medalie la Tokyo”

Simona Halep și Horia Tecău au câștigat meciul demonstrativ disputat împotriva cuplului Gabriela Ruse/Marius Copil, scor 6-3, 6-4
Simona Halep și Horia Tecău au câștigat meciul demonstrativ disputat împotriva cuplului Gabriela Ruse/Marius Copil, scor 6-3, 6-4

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2020 17:25 / Actualizat duminica, 05 iulie 2020 18:41

Simona Halep și Horia Tecău au câștigat meciul demonstrativ disputat împotriva cuplului Gabriela Ruse/Marius Copil, scor 6-3, 6-4. Duelul a încheiat Winners Cup, prima competiție de tenis organizată în România după pauza provocată de coronavirus. 

Evenimentul de la Cluj a fost un real succes. Chiar dacă fanii nu au putut asista din cauza restricțiilor instarate pe fondul pandemiei de coronavirus, cei patru participanți s-au bucurat din plin de tenis. 

Simona Halep a privit meciul și ca pe un antrenament pentru Jocurile Olimpice, acolo unde speră să facă pereche în proba de dublu mixt cu Tecău: „Este de apreciat că au reușit să facă acest eveniment. Niște meciuri nu strică niciodată, mai ales după perioada asta dificilă. Îmi face deosebită plăcere să fiu partenera lui Horia. Am mai jucat amândoi, sper să fim sănătoși și să luăm o medalie la Tokyo. E frumos că mă pot antrena din nou liberă și fără presiune”.

Ruse, campioană la Winners Cup

Gabriela Ruse (22 de ani, 176 WTA) a învins-o pe Irina Begu (29 de ani, 81 WTA), scor 6-4, 6-3, în finala turneului Winners Cup, prima competiție de tenis din România de la reluarea evenimentelor sportive. Sportiva din România a câștigat 10.000 de euro și șansa de a lua parte la demonstrativul cu Halep, Tecău și Copil. 

WINNERS CUP. Halep, Ruse, Tecău și Copil, supereveniment la Cluj » Simona: „Sper să fim sănătoși și să luăm o medalie la Tokyo”
Simona Halep i-a înmânat cecul Gabrielei Ruse

Citește și alte știri din tenis:

FOTO Simona Halep, primele imagini de la Cluj + de la ce oră joacă la Winners Open

Gabriela Ruse câștigă Winners Cup! A învins-o în două seturi pe Irina Begu în primul turneu de tenis din România

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează