SPORTURI  »  TENIS  »  WINNERS OPEN

Andrea Petkovic a câștigat turneul Winners Open, de la Cluj

Andrea Petkovic // foto: Twitter @ WinnersOpen
Andrea Petkovic // foto: Twitter @ WinnersOpen

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 august 2021 19:02 / Actualizat duminica, 08 august 2021 19:11

Andrea Petkovic (33 de ani, locul 91 WTA) a câștigat turneul Winners Open, de la Cluj-Napoca, după 6-1, 6-1 în finala cu Mayar Sherif (25 de ani, 119 WTA).

S-a tras cortina peste turneul WTA 250 de la Cluj-Napoca. Astăzi, în ultimul act, jucătoarea germană Andrea Petkovic a câștigat trofeul, după un meci de o oră și un minut. Favorita numărul 2 nu i-a dat șanse egiptencei Mayar Sherif, aflată la prima ei finală WTA.

Andrea Petkovic a câștigat Winners Open. Nicio șansă pentru Mayar Sherif în finală

Petkovic, fostă număr 9 în clasamentul WTA, a ajuns astfel la 7 trofee cucerite în carieră, acesta fiind primul după Antwerp 2015.

Andrea Petkovic a avut procentaje superioare adversarei mai ales la retur, dar și la capitolul punctelor câștigate pe primul, respectiv al doilea serviciu. La final, cele 5 break-uri reușite de Petkovic au făcut diferența.

Sper să revin aici anul viitor, pentru că sunteți grozavi! M-am bucurat de timpul petrecut aici, m-am bucurat de Cluj, vă mulțumesc pentru tot. 

- Mayar Sherif

Un nou turneu la Cluj-Napoca

În timpul ceremoniei de premiere, Patrick Ciorcilă, directorul Winners Open, a anunțat că în Cluj-Napoca va avea loc un nou turneu WTA 250 în acest an, la BT Arena, începând cu 25 octombrie. Suprafața de joc va fi hard.

„Pe 25 octombrie vom mai avea un turneu de 250 WTA, în sală, pe hard. Va fi ultimul turneu înaintea Turneului Campionilor, așa că ne așteptăm la o prezență importantă”, a spus Patrick Ciorcilă, directorul Winners Open.

Citește mai multe știri din tenis:

Ilie Năstase s-a dat în spectacol la Winners Open: „Asta e pentru Țiriac?” :)

Simona Halep, traseu de foc la WTA Montreal! Nici Sorana Cîrstea nu a avut noroc

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
traian_v
traian_v  •  08 August 2021, 20:48

"Scriitorii" de la GSL. Nu exista oras cu nume "Cluj", se numeste Cluj-Napoca.

traian_v
traian_v  •  08 August 2021, 20:35

Congratulations Andrea!

vasglo
vasglo  •  08 August 2021, 19:58

Bravo,Andreea,chiar meriti acest titlu romanesc!..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează