SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Wozniacki s-a pronunțat în scandalul anului în tenis

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 25 septembrie 2018 17:00

Daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, și rivala Simonei Halep pentru locul 1, a vorbit pentru prima dată despre incidentul care avut-o în prim plan pe Serena Williams, în finala US Open.

Wozniacki, bună prietenă cu Serena, i-a luat apărarea americancei, spunând că aceasta nu trișează șu nu primește sfaturi de la antrenor în timpul meciurilor.

"Nu m-am gândit niciodată la egalitatea dintre sexe. Nu m-am gândit să compar bărbații cu femeile, dar cred că Serena are dreptate cu ce spus. Toată lumea are dreptul la o opinie și când ești într-o finală de Grand Slam există multe emoții.

Dacă cineva o știe pe Serena și dacă i-a urmărit cariera, știe că nu a primit niciodată ajutor din partea antrenorului în timpul meciului. Și nici nu cere.

În opinia mea, arbitrul Carlos Ramos trebuie să o avertizeze mai blând. Dacă vede că antrenorul o ajută, trebuia să-i spună Serenei «Echipa ta îți dă sfaturi. Trebuie să se oprească». Asta e părerea mea despre arbitraj", a declarat Caroline Wozniacki site-ului portughez bolamarela.pt.

"Regulile sunt reguli. Nu văd nicio diferență între bărbați și femei. Cred că arbitrii de scaun doar își fac treaba. Eu nu am avut niciodată probleme cu Carlos Ramos. Sau cu un alt arbitru. Și eu primesc amezi, dar e ceva normal"Simona Halep

  • CONTEXT: Serena Williams (16 WTA) și-a pierdut cumpătul în timpul finalei pierdute la US Open în fața lui Naomi Osaka (7 WTA), 2-6, 4-6, după ce arbitrul Carlos Ramos a  Serena a reacționat dur, numindu-l pe arbitru "hoț" și "mincinos". 

Citește și: Simona Halep ia postura de lider WTA în serios » Se pune contra Serenei în scandalul de sexism: "Nu am altceva de adăugat!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
marian0904
marian0904  •  26 Septembrie 2018, 00:27

Carolina, mai draga, si daca tov arbitru nu a tratat-o pe Serena cu blandete si respect, cum zici, a fost corect comportamentul de tata al americancei? Pai daca arbitrul a fost sever trebuia sa i se reproseze ca o furat? Danezo-poloneza o scalda, ca multi altii, prin referirea numai la decizia arbitrului. In definitiv, nu decizia arbitrului a fost scandaloasa (s-au mai dat astfel de decizii), ci purtarea Serenei, purtare scandaloasa care a durat zeci de minute, in mai multe reprize.

merace
merace  •  25 Septembrie 2018, 19:51

Titlul acesta e mai profesionist, obiectiv si clar. Felicit GSP! Cel dinainte, cu "Orice i-a urmărit cariera știe asta" si "rivala Simonei Halep" a fost ridicol.

merace
merace  •  25 Septembrie 2018, 17:29

TOATE jucatoarele pot fi numite "rivala SImonei Halep", dar Wozniacki se stie ca e foarte buna prietena cu Serena. Asta nu conteaza pentru titlu, ca nu zice nimic despre Halep cand nici nu e vorba de ea...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează