SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL ELITELOR

WTA a anunțat cine vine la Turneul Elitelor » Două câștigătoare de Mare Șlem, printre participante

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 octombrie 2017 16:25

WTA a anunțat jucătoarele care vor participa în acest an la Turneul Elitelor de la Zhuhai, în perioada 31 octombrie-5 noiembrie. Competiția reunește cele mai bune jucătoare care nu s-au calificat la Turneul Campioanelor și este la a treia ediție.

Cele mai importante nume de pe listă sunt Angelique Kerber și Sloane Stephens, câștigătoarele unor turnee de Mare Șlem, alături de Kristina Mladenovici și CoCo Vandeweghe.

Fost lider mondial, Kerber a câștigat Australian Open și US Open anul trecut, în timp ce Stephens este campioana din acest an de la US Open. 

Turneul Elitelor reunește 12 jucătoare: 11 dintre acestea ocupând locurile 9-19 în clasamentul WTA, iar una dintre ele benefciază de un wild card. Pentru turneul de simplu, Shuai Peng a primit wild card în acest an.

Jucătoarele participante sunt împărțite în patru grupe de câte trei, iar câștigătoarele merg în semifinale.

În 2016, Turneul Elitelor a fost câștigat de Petra Kvitova. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează