SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BUDAPESTA

WTA BUDAPESTA // Înfrângeri dureroase pentru Irina Begu și Sorana Cîrstea! Au ratat la limită semifinala de la Budapesta

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2019 22:53

Irina Begu (72 WTA) și Sorana Cîrstea (108 WTA) au pierdut în sferturile de finală de la WTA Budapesta, ambele în trei seturi, ambele după bătălii aprige.

Ziua „sferturilor” de la Budapesta a inclus în distribuție două românce, care apoi se puteau înfrunta pentru un loc în finală. Pentru asta însă trebuia să treacă de adversare, țintă rămasă neatinsă.

Begu a stat pe teren două ore și 11 minute cu Marketa Vondrousova. După un prim set câștigat cu 7-5 de Irina, la mare luptă, cehoaica a revenit și și-a impus jocul în actul secund, 6-1. În decisiv, românca a avut momente de joc legat și agresiv, dar nu au fost suficiente pentru a o împiedica pe adversară să se impună, 6-3.

La disputa Cîrstea-Anastasia Potapova, drama a fost totală, vie și încinsă până la ultimele secunde ale duelului întins pe două ore și 50 de minute. 6-4 pentru rusoaică, apoi set smuls de româncă la tie-break, după ce a condus cu 4-2, 5-3 și s-a văzut egalată.

Într-o confruntare a unor stiluri similare, cu lovituri iuți și tari de ambele părți, a fost rândul Soranei să revină în decisiv de la 2-4. Încercând să forțeze un nou tie-break, a cedat exact atunci, la 5-6, după un efort considerabil într-o partidă decisă la câteva puncte.

Vezi și: 

SIMONA HALEP, CLASAMENT WTA // Halep, la un singur meci de PIERDEREA locului 2! Meciul care va decide TOT

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
observator979
observator979  •  24 Februarie 2019, 00:55

Titlul e prea aspru. Fetele au ajuns in sferturi, adica in primele 8 din turneu. Au urcat in clasament cu asta. Nu prea mult, ca turneul e mic, dar e ceva, e semn ca se poate si mai bine. Eu le doresc succes mai departe!

tennisfan86
tennisfan86  •  23 Februarie 2019, 11:02
Postat de bumix pe 23 Februarie 2019, 08:04

PSIHIC DE PLASTILINA CA LA TOTI SPORTIVI ROMANI CUM CISTIGA UN GHEM SAU DAU UN GOL SE VAD CISTIGATORI ,UITA CA MECIUL E LUNG ,ASTA-I DIFERENTA INTRE UN SPORTIV ROMAN SI UN STRAIN

Cand un strain pierde la fel inseamna ca e si el "roman", sau cum?

mikidiki
mikidiki  •  23 Februarie 2019, 09:56

Ieri sincer e primul meci care desi pierdut Sorana a jucat altceva lovituri f puternice un joc mult peste ce ne-a obisnuit daca continua asa e pe drumul cel bun. Pb ca trebuie sa mai lucreze putin la psihic in rest mie mi-a placut f mult cum a jucat!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează