SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

WTA DOHA // Organizatorii au anunțat programul de joi » Când joacă Simona Halep și celelalte 3 românce calificate în optimi la Doha! Superconfruntări pentru tenisul românesc

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 21:01

Organizatorii turneului de la Doha au anunțat în urmă cu scurt timp programul celor 4 românce calificate în optimi la Doha, Simona Halep, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu și Mihaela Buzărnescu. 

Simona Halep (2 WTA) va juca după ora 16:00 cu letona Anastasija Sevastova (15 WTA).

Prima româncă ce va juca joi va fi însă Sorana Cîrstea (38 WTA), care o va înfrunta de la ora 13:00 pe Garbiñe Muguruza.

Tot după 16:00 va evolua și Mihaela Buzărnescu (43 WTA), care se va duela cu nemțoaica Julia Goerges (10 WTA).

De la ora 18:00, Monica Niculescu (92 WTA) va avea parte de un nou duel șoc. După ce în primul tur a eliminat-o pe Maria Sharapova, Niculescu va juca acum cu liderul clasamentului WTA, daneza Caroline Wozniacki.

Toate partidele vor putea fi urmărite în format liveTEXT&SCORE pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport 2.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
tihi
tihi  •  15 Februarie 2018, 14:29

Cirstea muturata din Quatar de Muguruza.Joc submediocru facut de Cirstea,Muguruza un joc lejer,degajat,demn de un fost si viitor nr. 1 mondial !!Fara comentarii !! Urmeaza a doua repriza: Sevastova-Halep,unde nu se stie castigatoarea,cele doua protagoniste sint mai aproape atat in clasament cat si ca tactica si strategie de joc ! Repriza a treia cu regina tenisului Wozniacki si Niculescu,unde castigatoarea este 99 % cunoscuta ca in cazul primului joc inainte de meci !!

gazistu
gazistu  •  15 Februarie 2018, 13:43

nu ne intereseaza de Halep, cel mai l00ser nr 1 din istorie.. . omul ce face nervi romanilor!! cat despre tenis ca sport, dupa mine se poate desfiinta, ca nu ma intereseaza; e printre cele mai urate sporturi, dupa patinaj, crichet si curling!

catalynn2
catalynn2  •  15 Februarie 2018, 11:20

Bai SimonHalep, Procurorul Dinu te-a caracterizat perfect!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează