SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

WTA DUBAI // Simona Halep scapă de o rivala la locul 2 WTA! Karolina Pliskova OUT de la Dubai » A pierdut după ce a avut 5-1 în decisiv

Karolina Pliskova // FOTO: Guliver/GettyImages
Karolina Pliskova // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2019 14:04

Karolina Pliskova, cehoaica de pe locul 5 WTA, a fost eliminată în sferturile turneului de la Dubai de taiwaneza Su-Wei Hsieh, locul 31 WTA, scor 4-6, 61, 5-7, după un meci de două ore.

Meciul a început echilibrat. În primul set, Hsieh și Pliskova au mers cap la cap, până la 4-4. La acest scor, Hsieh a forțat și a făcut break-ul, ulterior servind cu succes pentru câștigarea setului.

Set 2 fară istoric

Setul doi a fost complet diferit. Pliskova a jucat incredibil, în timp ce Hsieh a avut o scădere în joc. Cehoaica a făcut două break-uri și cedat doar un game, trimițând meciul în decisiv.

Set 3 incredibil

Karolina Pliskova și-a continuat forma bună și părea că se îndreaptă spre victorie. Cehoaica a făcut două break-uri rapide și a condus cu 4-0 și 5-1. Totuși, Pliskova s-a prăbușit inexplicabil. Jocul cehoaicei a căzut, iar Hsieh a jucat incredibil. Taiwaneza a câștigat 6 game-uri la rând și s-a calificat în semifinale.

Karolina Pliskova, out din lupta pentru locul 2

După această eliminare, Karolina Pliskova nu mai poate spera la locul 2 WTA, ocupat de Simona Halep, după turneul de la Dubai. Pliskova putea urca pe 2 dacă ar fi câștigat trofeul, iar Simona nu va ajunge în semifinale.

În clasamentul live, Pliskova are 5.145 de puncte și nu o mai poate depăși acum pe Halep. Doar Petra Kvitova poate trece pe 2 după Dubai, dacă se impune în Dubai și Simona nu ajunge în finală.

 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1065808933555529
Andrei Preda  •  22 Februarie 2019, 01:36

Dupa cum usor se poate remarca jucatoarele din romania in mod permanent refuza sa se intalneasca intre ele pierzand intentionat sau retragandu se daca joaca in primul tur ! Asta dintr o concurenta gresit inteleasa si neproductiva si chiar lipsa de fair play ! Pana acum cehoaicele jucau intre ele ,ca si cele din alte tari ,in mod onest ca si cu orice jucatoare . De data asta pliscova si kvitova ar fi luptat in semifinale si obosita castigatoare ar fi fost calarita de halep careia i au prins frica ..Asa ca au pus o si ele in stil remenesh si pliskova si a batut joc de taiwaneza si i a predat o moarta lu kvitova care oricum o facea praf ! Astfel kvitova o prelua odihnita pe halep cam vesteda pt o tavaleala pe cinste . Vazand asta si simtind pericolul halep a preferat sa piarda la bencic zicand ca vezi doamne o durea batatura !! :)))) C asa i in tenisz ....

10154976492293690
Szasz Andrei  •  21 Februarie 2019, 21:30

Da, poate ca nici Pliskova nu poate duce un meci de 3 seturi care se prelungeste peste 1 ora jumate sau doua, intervenind oboseala, uzura psihica, plictiseala, black-out-ul, lehamitea, sictirul etc. De ce sa mai tragi de tine daca ai 25-30 sau 35 milioane euro castigate din tenis, joci doar din placere, fara presiunea rezultatelor si clasamentelor. Jucatoarele de pluton ca Hsieh sau Bencic trag tare sa mai joace o semifinala sau o finala si poate sa mai si castige cate un turneu ca acesta ! Nu stiu daca si Kvitová mai face fata sa ajunga in finala si s-o castige, oricum ea are mai putine meciuri jucate in ultima perioada.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  21 Februarie 2019, 16:07
Postat de tennisfan86 pe 21 Februarie 2019, 15:58

Sunt unii pe aici care mereu o critica gratuit pe Simona si le ridica in slavi pe marile Pliskova si Osaka. Sa vezi potriveala cum au pierdut cele doua cu jucatoare de "pluton", or avea si ele mentalitate de " roman", nu? Sau poate inteleg si unii neica nimeni cat de greu se face performanta in acest sport super solicitant fizic si psihic si ca e perfect normal sa mai si pierzi cand prinzi o zi execrabila, cum a avut Pliskova azi.

Vezi-ti de treaba, nu vor intelege niciodata.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează