SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

WTA FINALS // Bianca Andreescu a început să plângă din cauza unui fan: „Mi-a scris un mesaj pe un șervețel”

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 octombrie 2019 12:44

Bianca Andreescu (4 WTA, 19 ani) a avut parte de un moment emoționant înaintea debutului la Turneul Campioanelor.  

Sportiva canadiană cu origini românești va juca în premieră cu Simona Halep (5 WTA, 28 de ani), luni, în cel de-al doilea din Grupa Mov, după cel dintre Karolina Pliskova (2 WTA, 27 de ani) și Elina Svitolina (8 WTA, 25 de ani), astfel că se va juca după ora 15:30.   

În drumul către Turneul Campioanelor, Bianca a primit un mesaj emoționant de la un fan, scris pe un șervețel. 

„Am două fiice. Le-ai inspirat pe amândouă în mod profund. Niciuna dintre ele nu joacă tenis, dar cunosc ceea ce ai reușit tu să faci. Datorită ție, fiicele mele știu că nimic nu este imposibil dacă au o dorință suficient de puternică. Ca părinte, sunt foarte recunoscător pentru impactul pe care îl ai în viețile copiilor mei. Iti multumesc și fie ca această călătorie să îți aducă atâta bucurie cât ai adus în viețile altora. Un canadian” - mesajul primit de către Bianca Andreescu. 

Sportiva i-a răspuns fanului pe Instagram, mulțumindu-i, și a împărtășit cu urmăritorii ei emoțiile pe care le-a trăit citind acest mesaj. 

„Ăsta este cel mai frumos lucru într-o carieră de tenismenă. Cineva din același avion cu mine a scris un mesaj foarte frumos pe un șervețel și mi l-a înmânat. Am început să plâng, pentru că uneori nu realizez impactul pe care îl am asupra altora prin ceea ce reușesc să fac. Întotdeauna mi-am dorit să fac bine în lume și să am o înfluență pozitivă asupra vieților oamenilor. Îi mulțumesc omului care a scris mesajul acesta și le mulțumesc tuturor celor care îmi scriu mesaje de încurajare. Sunt mai mult decât recunoscătoare”, a fost răspunsul Biancăi Andreescu, pe Instagram.

WTA FINALS // Bianca Andreescu a început să plângă din cauza unui fan: „Mi-a scris un mesaj pe un șervețel”

VEZI ȘI:

SIMONA HALEP LA SHENZEN // Unica Simona Halep! Ce au remarcat jurnaliștii americani: „Nicio jucătoare nu are asta!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
bazinga
bazinga  •  27 Octombrie 2019, 17:39

Mizerii de doi bani pentru presa mondena....bla....bla.....bla!

darth_2345
darth_2345  •  27 Octombrie 2019, 15:31

Șervețele canadiene dom'le, bravo lor! La noi nu vezi așa ceva, noi avem șervețele second-hand probabil. Ncsf!

dubluv
dubluv  •  27 Octombrie 2019, 15:18

foarte falsa aceasta Bianca.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează