SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

WTA FINALS SHENZEN // Simona Halep, ultimele repetiții înaintea meciului cu Karolina Pliskova » Ce a exersat sportiva noastră la antrenament

Articol de - Publicat joi, 31 octombrie 2019 16:33

Simona Halep (5 WTA, 28 de ani) se pregătește pentru ultimul meci din Grupa Mov de la Turneul Campioanelor, cel împotriva Karolinei Pliskova (2 WTA, 27 de ani). 

  • Meciul Halep - Pliskova va fi mâine, după ora 14:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport 2. Câștigătoarea duelului se va califica în semifinalele turneului de la Shenzhen. 

La antrenamentul de azi, Simona Halep a bătut mingea jumătate din timp cu același sparring partner spaniol la care a apelat și zilele trecute pentru regularitate, schimbare de direcție în raliu și finalizare cu reverul în lung de linie.  

Apoi, au așteptat ca acesta să plece, după ce Darren Cahill i-a mulțumit pentru efort, și australianul a exersat cu ea din coș, de data aceasta passingul de backhand în cros scurt. 

După 20 de minute au apărut Karolina Pliskova și antrenoarea ei, Conchita Martinez, cu același sparring spaniol cu care cehoaica a lucrat exact ce repetase Halep. Conchita vorbea cu el in spaniolă, i-a cerut specific să îi dea pe rever astfel încât Karolina sa evite backhand-ul și să lovească forehand inside-out sau inside-in.  

În pauze, Conchita îi tot cerea tematic unde să plaseze mingile astfel încât Pliskova să lovească plat în unghiuri ca să-și deschidă terenul și să închidă punct din interior sau cu voleu de intercepție. 

Organizatorii chinezi asigura serviciile 5 sparring parteneri, dintre care unul de mână stânăa pentru Kvitova. 4 dintre ei sunt europeni și unul chinez.  

CLASAMENT GRUPA MOV

JucătoareMeciuriSeturiPuncte
1. Elina Svitolina24-02
2. Karolina Pliskova22-21
3. Simona Halep22-31
4. Bianca Andreescu21-40

VEZI ȘI:

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA // Organizatorii au anunțat ora partidei: când se joacă duelul de totul sau nimic pentru semifinale

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
major
major  •  01 Noiembrie 2019, 08:29

abandon!

456101991228976
Zanogeanu Ion  •  31 Octombrie 2019, 23:51

Petra Kvitova este ELIMINATA!

valyomanyd
valyomanyd  •  31 Octombrie 2019, 23:33
Postat de Szasz Andrei pe 31 Octombrie 2019, 22:28

Svitolina are cel mai bun sparing partner, pe iubitul Gael Monfils, de la care a invatat si ceva executii si uite cat de bine ii merge la Turneul Campioanelor. Deja are 7 victorii consecutive, 5 anul trecut si 2 anul acesta ! Eeeeei, daca Toni ar fi fost jucator de tenis...si profesionist ! Asta, ca o barfa !

Nu e barfa ! Gael e atat de bun incat anul asta Svitolina nu a castigat nici macar un turneu..

Vezi toate comentariile (6)
Comentează