SPORTURI  »  TENIS  »  WTA FINALS

WTA FINALS // Simona Halep, calificată pentru a 6-a oară la Turneul Campioanelor! Bianca Andreescu va participa în premieră » Cum arată lista

Articol de GSP - Publicat luni, 30 septembrie 2019 10:24

Simona Halep (28 de ani, 5 WTA) și candianca Bianca Andreescu (6 WTA, 19 ani) s-au calificat oficial la Turneul Campioanelor, disputat în premieră la Shenzen, China, între 27 octombrie-3 noiembrie. 

WTA a anunțat azi că Simona Halep, campioană la Wimbledon, și Bianca Andreescu, câștigătoare la US Open, și-au asigurat prezența la WTA Finals, care va avea loc în Shenzen, China.

Pentru Halep, aceasta va fi a șasea calificare consecutivă la Turneul Campioanelor. Anul trecut însă, Simona s-a retras din cauza unei accidentări. 

„Este o onoare să mă calific la Turneul Campioanelor. Este mereu un obiectiv pentru mine. Sunt fericită să joc în acest an” 
Simona Halep  

Andreescu, care a avut un an excepțional, câștigând primul Grand Slam din carieră, la US Open, Indian Wells, și Rogers Cup. Ea va debuta astfel la Turneul Campioanelor. 

„A fost un an incredibil pentru mine. Abia aștept finalul de la Turneul Campioanelor. Mereu am visat să joc aici” 
Bianca Andreescu pentru WTA  

Ashleigh Barty, Karolina Pliskova, Simona Halep și Bianca Andreescu sunt cele patru jucătoare calificate până acum. Pentru acest turneu mai sunt libere 4 locuri. 

Citește și: 

Simona Halep, OUT de la Beijing! Cu probleme fizice, pierde fără drept de apel cu Alexandrova

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
amygos_sm
amygos_sm  •  30 Septembrie 2019, 15:17

ati modificat ?...hahaha

amygos_sm
amygos_sm  •  30 Septembrie 2019, 15:09

iar ne mint spiruharetistii...baaaa, andreescu bianca vanessa NU e nascuta in romania...

clujcampion
clujcampion  •  30 Septembrie 2019, 14:50

Eu cred ca-si pregateste anul viitor. Mare lucru nu pierde cu retragerile astea, la TC e calificata. La nu nu va avea de aparat mare lucru si revine Cahill.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close