SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Lovitură de campioană » Turneul WTA de la Hamburg are un logo nou, inspirat de mingea de meci a Gabrielei Ruse

Gabriela Ruse pozând cu trofeul de la Hamburg // Foto: Alexander Scheuber
Gabriela Ruse pozând cu trofeul de la Hamburg // Foto: Alexander Scheuber

Articol de - Publicat joi, 23 septembrie 2021 16:02 / Actualizat joi, 23 septembrie 2021 16:31

Românca Gabrielei Ruse (23 de ani) a cucerit primul titlu al carierei în iulie, la Hamburg European Open, iar săptămâna aceasta a intrat în Top 100 WTA.

Turneul WTA de la Hamburg va etala un nou logo la ediția viitoare, iar organizatorii au explicat că acesta a fost creat având drept sursă de inspirație „mingea de meci a Elenei-Gabriela Ruse în fața Andreei Petkovic în finală. Ea a returnat și a încheiat cu un rever în lung de linie câștigător”

Românca s-a impus în fața experimentatei jucătoare germane cu 7-6 (6), 6-4, după un parcurs extraordinar, început în calificări. Pe parcurs, le-a învins, printre altele, pe Danielle Collins, 48 WTA la momentul respectiv, cap de serie 4, și Dayana Yastremska, favorita principală și 39 WTA. Ruse ocupa poziția a 198-a în clasamentul mondial.

Lovitură de campioană » Turneul WTA de la Hamburg are un logo nou, inspirat de mingea de meci a Gabrielei Ruse
Noul logo de la Hamburg, în stânga, și cel vechi, în dreapta

Gabriela Ruse a intrat în Top 100

Concursul de categorie WTA250, desfășurat în luna iulie, a adus primul titlu WTA al lui Gabi, căruia i-a adăugat o finală, la Palermo, în aceeași lună, pierdută însă în fața lui Collins. Ascensiunea româncei în vârstă de 23 de ani a continuat, ea intrând săptămâna aceasta în Top 100, pe locul 99.

Citește și alte știri din tenis:

România, înapoi în Grupa Mondială » ITF a luat o decizie fără precedent!

Simona Halep, dispusă să returneze banii primiți în avans pentru Jocurile Olimpice, în cazul în care i se va cere

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează