SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

WTA. Accidentare teribilă la Abu Dhabi: o jucătoare a abandonat după ce s-a împiedicat de un panou publicitar

Kirsten Flipkens / Captură
Kirsten Flipkens / Captură

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2021 09:50 / Actualizat duminica, 10 ianuarie 2021 11:16

Kirsten Flipkens (35 de ani, 86 WTA) a suferit o accidentare teribilă în timpul meciului cu Sofia Kenin (22 de ani, 4 WTA) de la Abu Dhabi. Belgianca era în avantaj (7-5, 4-5), dar s-a văzut nevoită să abandoneze

În setul secund, la scorul de 5-4 în favoarea lui Kenin, Flipkens s-a deplasat mult în spatele liniei de fund pentru a returna o minge. Din păcate pentru ea, s-a împiedicat de un panou publicitar și a căzut la pământ. Accidentată la gleznă, jucătoarea din Belgia nu a mai putut continua partida.

„Suntem bune prietene, nu e ceva ce ne-am dori să vedem prea des. Sper că se va recupera rapid și va fi gata pentru Australian Open”, a spus Kenin, adversara lui Flipkens, conform Fox Sports.

Pe Twitter, fanii au taxat organizatorii turneelor pentru amplasarea pe terenuri a acelor tipuri de panouri: „Oare când vom scăpa de acele lucruri stupide? Sunt mult prea periculoase pentru jucători”, a scris un fan.

Mihaela Buzărnescu s-a accidentat asemănător

În august 2018, Mihaela Buzărnescu a suferit o accidentare asemănătoare cu cea a lui Kirsten Flipkens. Mihaela Buzărnescu s-a accidentat în decisivul partidei cu Elina Svitolina de la Montreal, la scorul de 3-6, 7-6, 3-4. 

Accidentarea a survenit în momentul în care jucătoarea noastră încerca să ajungă la o minge trimisă de Svitolina. „Miki” a alunecat, a călcat strâmb și a izbucnit imediat în hohote de plâns, fiind nevoită să absenteze luni bune din circuit.

Citește și alte știri din tenis: 

EXCLUSIV Simona Halep, mărturie sinceră despre cel mai complicat moment din ultima perioadă: „De la zi la zi, așteptam să se întâmple ceva rău”

Ce așteaptă Rafael Nadal de la 2021: recordurile pe care ibericul vrea să le spulbere

VIDEO Prima mare surpriză din 2021: Karolina Pliskova, învinsă de locul 292 WTA!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
raducallin
raducallin  •  10 Ianuarie 2021, 14:56

Asta a calcat stramb, nici nu atinsese panoul cand a calcat gresit.E drept ca nici panoul ala nu avea ce cauta acolo.

valyomanyd
valyomanyd  •  10 Ianuarie 2021, 13:27

Buzarnescu s-a accidentat asemanator:)))))Flipkens s-a impedicat de un panou publicitar iar Miki a alunecat:)))A fost identic..:))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează