SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

WTA MADRID // Petra Kvitova, laude pentru turneul lui Ion Țiriac: „E aproape ca un Mare Șlem”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 mai 2019 16:56

Petra Kvitova (2 WTA), campioana en-titre de la Madrid, crede că turneul patronat de Ion Țiriac este aproape de anvergura unui Mare Șlem.

  • Petra Kvitova debutează astăzi la Madrid, contra Sofiei Kenin (37 WTA).
  • Simona Halep va debuta la Madrid împotriva unei jucătoare din calificări. E pe aceeași parte de tablou cu Elina Svitolina (sferturi), Naomi Osaka (semifinală), Petra Kvitova / Angelique Kerber / Sloane Stephens (finală).

„Nu am nicio idee despre cât de departe pot ajunge. Aici mingile sar mult mai mult. Ăsta e un mare avantaj pentru mine. În plus, zgura nu e atât de alunecoasă. Și asta e în favoarea mea.

Turneul de la Madrid e aproape un Mare Șlem. Jucăm opt zile, întâlnim adversare tari încă din start. Nu pot spune că sunt o jucătoare de zgură, dar e bine de știut că mă pot impune și aici”, a declarat Petra Kvitova pentru WTAtennis.com.

„Vedem din ce în ce mai multe fețe noi în circuit, cum ar Anisimova, Bencic, Vondrousova. E plăcut să vezi tinerele jucătoare la un asemenea nivel”Petra Kvitova

5,50este cota Simonei Halep la câștigarea turneului de la Madrid, fiind favorita bookmakerilor. O urmează Naomi Osaka, cotă 8.00, și Petra Kvitova, cotă 9.00

3 trofeepe zgură are Petra Kvitova în ultimele 12 luni

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează