SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

WTA MIAMI // Simona Halep și-a aflat tabloul de la Miami + Irina Begu joacă împotriva Biancăi Andreescu în primul tur!

Simona Halep // FOTO: Reuters
Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2019 01:23

Simona Halep, 3 WTA, și-a aflat în noaptea de duminică spre luni adversarele din turneul WTA de la Miami, competiție care începe în această săptămână.

Simona Halep, care datorită victoriei Biancăi Andreescu de la Indian Wells se menține pe locul trei în clasamentul WTA, va avea primul tur liber, urmând ca în turul secund să joace cu învingătoarea partidei dintre suedeza Johanna Larsson (76 WTA) și o jucătoare venită din calificări.

Tabloul Simonei Halep, favorită II la Miami, capătă nuanțe dificile în continuare: în turul III ar putea da peste Lesia Tsurenko, 28 WTA, jucătoare pe care a învins-o de două ori anul acesta, la Doha și Dubai, de fiecare dată în minimum de seturi. Apoi, Halep se poate înfrunta cu Daria Kasatkina, 14 WTA, sau Venus Williams, 36 WTA, în timp ce în sferturi se întrevede o confruntare cu Elina Svitolina, 6 WTA, sau Serena Williams, 10 WTA.

Tablou virtual Simona Halep:

Tur 1: Liber
Tur II: Johanna Larsson
Tur III: Lesia Tsurenko
Optimi: Daria Kasatkina / Venus Williams
Sferturi: Elina Svitolina / Serena Williams
Semifinale: Sloane Stephens / Karolina Pliskova
Finala: Naomi Osaka / Angelique Kerber

IRINA BEGU se înfruntă cu Bianca Andreescu!

Bianca Andreescu, proaspăta campioană de la Indian Wells, care de azi va ocupa locul 24 în ierarhia feminină, va juca în primul tur contra Irinei Begu, 70 WTA. Data meciului urmează să fie anunțată ulterior. 

Jucătoarea canadiană cu origini românești o va înfrunta astfel din nou pe Irina, după ce săptămâna trecută a învins-o în primul tur de la Indian Wells, scor 6-7, 6-3, 6-3.

Andreescu înfruntă o adversară din România pentru a treia oară într-o lună: la Acapulco, pe 28 februarie, a învins-o pe Mihaela Buzărnescu, 31 WTA, în minimum de seturi, 6-2, 7-5.

Posibil meci Buzărnescu - Cornet în turul II

Mihaela Buzărnescu benefiază de un prim tur liber, urmând ca mai departe să joace cu învingătoarea partidei Alize Cornet (52 WTA)- Vera Lapko (62 WTA).

O posibilă confruntare cu Alizet Cornet ar fi un preview interesant pentru semifinala România - Franța din Fed Cup, duel care are loc în week-end-ul 21-22 aprilie, în deplasare. 

Vezi și: VIDEO Moment superb la festivitatea de premiere » Andreescu, mesaj special pentru fanii din România: „Vă iubesc mult, mulțumesc că sunteți alături de mine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
varutu
varutu  •  19 Martie 2019, 16:51
Postat de cuviosul_pafnutie pe 19 Martie 2019, 13:35

Te doare mintea de cat de papagali pot fi spiruharetistii astia de la GSP!Auzi la ei!Cica"Simona Halep datorita victoriei Biancai Andreescu, se mentine pe primul loc..."!Nu mai flacai cu cerebelul neted! Simona Halep se mentine pe primul loc "datorita"punctajului mai bun decat al urmaritoarei Kerber!Greu,greu-da greu de tot- si cu logica si cu probitatea profesionala si cu bunul simt!

Nu-mi vine sa cred ...sa se comenteze ceva fara sa stie sa citeasca un fragment de articol ,denaturand total in comentariu ,La fel de urat lipsa crasa de bun simț al unor comentatori....( *** )

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  19 Martie 2019, 13:35

Te doare mintea de cat de papagali pot fi spiruharetistii astia de la GSP!Auzi la ei!Cica"Simona Halep datorita victoriei Biancai Andreescu, se mentine pe primul loc..."!Nu mai flacai cu cerebelul neted! Simona Halep se mentine pe primul loc "datorita"punctajului mai bun decat al urmaritoarei Kerber!Greu,greu-da greu de tot- si cu logica si cu probitatea profesionala si cu bunul simt!

ray51
ray51  •  19 Martie 2019, 10:47

Daca Simona reuseste sa 'copieze' reusitele Biancai (serviciul, contre-piedul si stopul) nu va avea probleme cu enuntatele ca potentiale partenere de intrecere. Altfel ... vor incepe durerile, nervii si neincrederea se va instala in mod vizibil.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close