SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MONTREAL

WTA MONTREAL. Mesaj emoționant al Serenei Williams! Americanca a explicat decizia luată: "Sunt în depresie!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 07 august 2018 13:16

După ce a pierdut categoric în turul I la San Jose, 1-6, 0-6 cu Johanna Konta, locul 43 WTA, americanca Serena Williams, locul 26, s-a retras de la turneul de la Montreal.

Americanca de 36 de ani a postat un mesaj emoționant pe Instagram în care a vorbit despre problemele de familie care au împiedicat-o să joace la Rogers Cup și despre situația sa.

"Săptămâna trecută nu a fost ușoară pentru mine. Nu doar că a trebuit să accept anumite dificultăți personale, ci am și fost în depresie. În mare parte a timpului am simțit că nu am fost o mamă bună..

Am citit mai multe articole despre depresia postnatală și am aflat că poate dura chiar și trei ani dacă nu te tratezi. Cel mai mult îmi place să comunic, să vorbesc cu mama, sora și prietenii mei, care să-mi spună că aceste emoții sunt normale", a scris Serena pe Instagram.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  07 August 2018, 21:19

...lasa te...

1805206759773888
Lenuta Oroian  •  07 August 2018, 21:07
Postat de ticbis pe 07 August 2018, 16:49

Bai, asta nu pare a fi normala! I s-a urcat vedetismul si celebritatea la cap... Ce ne intereseaza pe noi depresiile ei postnatale? Ce naiba cerseste? Mila, indurare? Ce-o fi vrand acum, s-o plangem de mila si wta-ul s-o proclame direct castigatoare la toate turneele din circuit, doar pentru ca a nascut si e in depresie??? Femeie, ai 37 de ani, ai cucerit in tenis tot ceea ce se putea cuceri, ai in conturi bani pe care n-apuci sa-i numeri pana la sfarsitul vietii... Ce naiba mai vrei de la noi? Retrage-te si trateaza-ti depresiile... altfel iti faci numele si renumele de ras! Milioane de mame din lumea intreaga sunt scarbite de circul pe care-l faci! Rusinos si lamentabil sa-ti patezi cariera in felul asta de mahala ieftina! Jalnic!

Ai perfecta dreptate.Sau presupusa depresie a aparut acum,parca la Wimbledon nu avea nimic, este motiv sa ia " medicamente".

traian_v
traian_v  •  07 August 2018, 19:57

O cam cauta astia de la antidoping frecvent, sau ca nu mai are droguri.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează