SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MONTREAL

WTA MONTREAL. Simona Halep și Irina Begu, OUT încă din turul I de la Montreal! Au pierdut după ce au ratat două mingi de meci

FOTO: Twitters
FOTO: Twitters

Articol de GSP - Publicat marti, 07 august 2018 09:37

Simona Halep și Irina Begu au pierdut în primul tur al probei de dublu a turneului de la Montreal, fiind învinse de perechea Johanna Konta/ Shuai Zhang, scor 6-4, 6-7 (1), 9-11.

Simona Halep, locul 1 la simplu și 162 la dublu, și Irina Begu, locul 26 la dublu, au început bine meciul și au câștigat primul set după ce au făcut două break-uri și au cedat doar un game pe propriul serviciu.

Setul doi a fost echilibrat, cele două perechi mergând cap la cap. La 5-4, Simona și Irina au ratat două mingi de set, salvate de Konta, locul 129 la dublu, și Zhang, 70 la dublu, În tie-break, britanica și chinezoaica au jucat mai bine și au câștigat setul.

Supertiebreak-ul a fost incredibil, cele două perechi cedând de multe ori pe propriul serviciu. La 9-9, Konta și Zhang au câștigat două puncte consecutive și și-au asigurat calificarea în turul II.

Rămân în concurs la simplu

Eliminate la dublu, Simona Halep și Irina Begu se pregătesc pentru meciurile de la simplu.  Simona Halep, locul 1 WTA, va avea primul tur liber, urmând s-o înfrunte în turul secund pe învingătoarea partidei dintre rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (28 WTA) și Christina McHale, locul 98 WTA. Irina Begu (55 WTA) va evolua în primul tur împotriva lui Ashleigh Barty (16 WTA).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
whiteredarad
whiteredarad  •  07 August 2018, 15:32

Cine a vazut meciul si "pricepe" cit de cit tenisul trebuie sa fi vazut ca meciul l-a pierdut Begu, incapabila sa dea doua mingi, la rand peste fileu si care, in momente cheie a gafat la rand. Simona ce sa faca ?. Simona a facut un meci decent, a dat bine , dar cind trebuia sa o dea peste Begu,...o dadea ...aiurea. Cred ca cea mai buna solutie ar fi sa joace dublu cu Micky.

zorrozabal
zorrozabal  •  07 August 2018, 14:13

Ceeace a aratat Simona in duelurile- prelungite-cu Johana Konta e ingrijorator!Acuma,ori Konta este intr-o forma deosebita,ori Simona e intr-o forma ingrijorator de slaba!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează