SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

WTA ROMA. Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur la Roma după un meci de trei seturi

Articol de GSP - Publicat marti, 15 mai 2018 16:09

Sorana Cîrstea, locul 43 WTA, a fost eliminată în turul inaugural al turneului de la Roma. Jucătoarea noastră a pierdut în fața americancei Danielle Rose Collins, scor 3-6, 6-4, 4-6, după o oră și 57 de minute de joc. 

Sorana a avut mari probleme în primul set, pierzându-și serviciul de nu mai puțin de trei ori. Collins a lovit agresiv, a forțat-o pe Sorana să greșească în repetate rânduri și și-a adjudecat setul la 3.

Jucătoarea noastră a crescut nivelul jocului în setul secund. A revenit de la 2-3 și a câștigat setul cu 6-4.

Totuși, Sorana s-a prăbușit inexplicabil în setul decisiv, iar Collins s-a distanțat, în doar câteva minute, la 5-0. Cîrstea a forțat o revenire incredibilă, a făcut 5-4, dar americanca a închis în cele din urmă manșa la 4, calificându-se în turul secund.

Desfășurarea liveTEXT a partidei

Final de meci. Danielle Collins câștigă decisivul cu 6-4 și se califică în turul secund

Cîrstea - Collins 3-5: Sorana are o revenire nebănuită în finalul de meci, câștigă 3 game-uri consecutive și se apropie la doar două game-uri de Collins. 

Cîrstea -Collins 0-5: Jucătoarea noastră a cedat complet inițiativa în setul decisiv, iar Collins e la un singur game de victorie. 

Cîrstea - Collins 0-3: Americanca începe într-o manieră entuziasmantă setul secund și se desprinde rapid la 3-0

A început setul decisiv, Sorana servește prima!

Cîrstea câștigă setul secund, 6-4: Collins a servit pentru a egala la 5, dar jucătoarea noastră a făcut un game superb pe servciul adversarei! Vom avea set decisiv în meciul din primul tur de la Roma!

Cîrstea - Collins 5-4: Americanca face rebreak, Sorana irosind șansa de a închide setul secund

Cîrstea - Collins 4-3: Jucătoarea noastră reușește în cele din urmă să câștige pe serviciul adversare, își face apoi serviciul și conduce acum cu 4-3 în manșa secundă

Cîrstea - Collins 2-3: Sorana încearcă din răsputeri să relanseze soarta meciului, dar americanca servește foarte bine și nu îi permite jucătoarei noastre să facă break

Cîrstea - Collins 1-2: Americanca începe convingător și setul secund, face break-ul și forțează desprinderea

A început setul secund! 

Cîrstea - Collins, 3-6: Primul set este adjudecat de Danielle Collins în 34 de minute! Vulnerabilitatea serviciului Soranei a fost speculată în 3 rânduri de americancă. 

Cîrstea - Collins, 3-5: Primul serviciu al Soranei nu intră. Collins reușește din nou break-ul. 

Cîrstea - Collins, 3-4: Sorana se distanțează rapid la 40-0, apoi greșește neforțat două retururi. Profită de a 3-a șansă de break, lovind puternic cu forehand-ul în cross.

Cîrstea - Collins, 2-4: Continuă seria de câte două game-uri câștigate de fiecare jucătoare. Danielle a forțat pe sericiul Soranei și a făcut un break, reușind și să își câștige serviciul.

Cîrstea - Collins, 2-2: Sorana Cîrstea revine și egalează. Jucătoarea noastră a avut lovituri foarte precise și și-a ridicat nivelul jocului
Cîrstea - Collins, 0-2:
Americanca începe bine meciul și câștigă primele două game-uri, reușind un break. 

A început meciul. Collins servește prima

 

Meciul este primul pe terenul 3 din complexul de la Foro Italico. Collins a venit din calificări, acolo unde le-a învins pe Varvara Lepchenko și Camila Giorgi.

Până acum, Sorana Cîrstea și Danielle Collins nu s-au mai duelat în circuitul WTA. Câștigătoarea acestui meci va juca în runda următoare cu învingătoarea duelului Daria Kasatkina - Ajla Tomljanovic.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
maxp
maxp  •  16 Mai 2018, 13:31
Postat de romeverest pe 15 Mai 2018, 19:26

Oare de ce mai participa fata asta la astfel de turnee ?? Anul asta a pierdut in primele tururi, in majoritatea turneelor, la jucatoare mult mai slab clasate !! Bine ca face poze sexy si le posteaza pe net, intrucat despre tenis nu se poate vorbi despre nici-un rezultat notabil !!

Ca se castiga bine, de-aia. Daca mai si castigi cate un meci se castiga si mai bine. Apoi, pentru ca e dreptul ei si are cerintele indeplinite, indiferent de ce zic unii ca tine. Ca dezamageste, acum sinceri sa fim, trebuie sa fi fost pe langa rau de tot sa fi asteptat altceva de la sezonul pe zgura de anul asta de la ea.

1740017484
Bleotu Gheorghe  •  16 Mai 2018, 13:19

Si mai avem si fite!!!! Asta e nivelul ei!!!

485809194904413
Costel Tudor  •  16 Mai 2018, 07:51

Se pare ca Sorana este mai aproape de viața mondena decât de tenis ! PĂCAT de talentul ei ! Nu este admisibil sa te bată o fata venită din calificări !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează