SPORTURI  »  TENIS  »  INEDIT

Yannick Noah are un copil special » Fata lui este model

Articol de - Publicat marti, 03 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 02 mai 2011 23:27

Fostul jucător Yannick Noah are o fiică specială, care defilează pe podiumurile de modă, dar care studiază şi artele

Primii născuţi ai legendarului jucător de tenis francez Yannick Noah, Joakim (26 de ani) şi Yelena (25 de ani), au drumuri diferite. El este baschetbalist la Chicago Bulls, iar ea atrage toate privirile asuprea ei cînd defilează pe podium. Părinţii lor s-au căsătorit în 1984 şi au divorţat în 1987. Mama lor, Cecilia Rodhe, a fost Miss Suedia în 1978, în acelaşi an ocupînd poziţia a cincea la Miss World. Tatăl lor nu mai are nevoie de prezentări. Yannick a fost numărul unu mondial în august 1986 şi s-a impus în 1983 la Roland Garros. Chiar dacă şi-au încheiat mariajul după doar trei ani, Cecilia şi Yannick au fost mereu alături de copiii lor, cu care acum se mîndresc.

Joakim are o carieră de succes în NBA la Chicago Bulls, deşi uneori mai calcă şi strîmb fiind arestat pentru posesie de marijuana. Iar Yelena profită de frumuseţea sa naturală. Dar nu se opreşte aici. Studiază artele, inspirată de mama sa, care a devenit sculptoriţă. "Sînt foarte mîndră de copiii mei. Am o relaţie specială, sîntem prieteni. Ştiu că atunci cînd au nevoie de mine sînt mereu acolo. S-au învăţat să fie independenţi şi să creadă mereu în ei", a spus Cecilia.

Nici fostul jucător de tenis. în vîrstă acum de 50 de ani, nu a rămas ancorat pe terenurile de tenis, deşi uneori mai participă la meciuri demonstrative. Are o carieră solidă în lumea muzicii, avînd pînă acum opt albume scoase pe piaţă. În afară de Yelena şi Joakim, fostul jucător de tenis mai are trei copii din alte două căsătorii, Elijah, Jénayé şi Joalukas.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează