SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE - ŢIRIAC TROPHY

You can’t be serious! » John McEnroe joacă marţi două meciuri demonstrative alături de Pavel, Bahrami şi Năstase

John McEnroe a avut mereu ceva de împărţit cu arbitrii
John McEnroe a avut mereu ceva de împărţit cu arbitrii

Articol de - Publicat luni, 23 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 aprilie 2012 22:21

Nu e glumă! John McEnroe va evolua marţi în două superdemonstrative la Arenele BNR, alături de Andrei Pavel, Mansour Bahrami şi Ilie Năstase.

Evenimentul Enel " 4 Stele Pline de Energie" reuneşte pentru al şaselea an patru dintre cele mai mari glorii ale tenisului.

Cu peste 100 de trofee în palmares, John McEnroe vine pentru prima dată la Arenele BNR. Fostul număr unu mondial este unul dintre cei mai buni jucători din istoria tenisului şi un personaj aparte pe teren.

Americanul este renumit pentru temperamentul său care au făcut deliciul publicului de-a lungul anilor. Replica "You can't be serious!" a ajuns cunoscută în întreaga lume, iar reacţiile sale la adresa arbitrilor sînt memorabile.

Cînd îi adaugi pe Mansour Bahrami, Ilie Năstase şi Andrei Pavel, spectacolul este garantat. Un spectacol în două acte.

De la ora 19:00 ne aşteaptă un duel între generaţii. John McEnroe intră în scenă alături de Andrei Pavel pentru un set plin de surprize.

Imediat după intră în scenă şi legendarii Ilie Năstase şi Mansour Bahrami. Un meci de dublu, alături de Pavel şi McEnroe, plin de umor şi tenis de calitate.

Biletele pentru demonstrativul "4 Stele Pline de Energie" sînt 100 de lei şi se găsesc la Arenele BNR sau pe site-ul www.eventim.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close