SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE ŢIRIAC TROPHY

Zarurile au fost aruncate » Ieri a avut loc tragerea la sorţi a tabloului principal de la Bucureşti

Articol de - Publicat duminica, 18 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2011 21:20

La eveniment au participat Ion Ţiriac, Nadia Comăneci, Ilie Năstase şi Gheorghe Hagi


O dată cu primele schimburi de mingi de la Arenele BNR a fost stabilit şi tabloul principal de la BRD Năstase Ţiriac Trophy. În timp ce primele partide din calificări îşi consumau minutele, Hagi, Ilie Năstase, Ion Ţiriac şi Nadia le hotărau soarta celor 32 de jucători de tenis care vor evolua în acestă săptămînă la Bucureşti. Coincidenţă sau nu, Gheorghe Hagi a extras chiar numărul zece.

Printre cei 32 se află deocamdată şi patru români. Cel mai bine clasat dintre ei, Victor Hănescu, 78 ATP, va da în primul tur peste Albert Ramos din Spania, numărul 84 mondial. Ungur, Crivoi şi Copil au primit wild-card-uri pentru a fi pe tablou, iar în prima rundă Adrian îl va întîlni pe cehul Lukas Rosol, iar Marius şi Victor se vor duela, la fel ca în 2009. Pe lîngă cei patru, ar mai putea veni jucători români din calificări. "E trist că a trebuit să dăm cele trei wild-card-uri românilor, dar înseamnă că turneul e destul de tare şi trebuie să fii între primii optzeci de jucători ca să ajungi pe tabloul principal", a spus Ion Ţiriac.

Primii patru favoriţi de la Bucureşti, Juan Ignacio Chela, Florian Mayer, Pablo Andujar şi Marcel Granollers, vor juca direct în turul al doilea. Pînă luni inclusiv intrarea este liberă, urmînd ca în celelalte zile un preţul unui bilet să coste între 20 şi 50 de lei, în funcţie de evenimentele din fiecare zi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
boeru_cornel
boeru_cornel  •  18 Septembrie 2011, 09:45

Mare Turneu !!! Nu e nici unul din primii 20 de jucatori ! Zgarcitii astia de T si N vor sa scoata cat mai mult dar sa bage mai nimic...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează