SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Ziua perfectă pentru Simona Halep! Ce se întâmplă cu locul 1 WTA

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 septembrie 2018 10:13

Simona Halep (26 de ani) nu-și face probleme pentru pierderea fotoliului de lider în clasamentul mondial WTA, mai ales după rezultatele de ieri.

Angelique Kerber, locul 4 WTA, Petra Kvitova, locul 5 WTA, și Caroline Garcia, locul 6 WTA, au fost eliminate în turul trei de la US Open.

Nemțoaica Angelique Kerber a pierdut jocul cu Dominika Cibulkova (locul 35 WTA), scor 6-3, 3-6, 3-6. Kerber se putea apropia la 800 de puncte de Halep dacă ar fi triumfat la US Open.

Kvitova a fost eliminată de Arina Sabalenka (locul 20 WTA), scor 5-7, 1-6. Și Caroline Garcia a pierdut în fața Carlei Suarez Navarro (locul 24 WTA), scor 5-7, 6-4, 7-6(4).

Principalul pericol pentru Simona Halep în acest moment îl reprezintă ucraineanca Elina Svitolina, locul 7 WTA, care poate ajunge pe poziția secundă dacă va câștiga ultimul Grand Slam al anului. Svitolina s-ar apropia astfel la aproximativ 1.700 de puncte de Simona, care a fost eliminată încă din primul tur la US Open de Kaia Kanepi (44 WTA/33 de ani), scor 6-2, 6-4.

2.086 de puncte o despart pe Simona Halep de locul 2 WTA ocupat de Caroline Wozniacki

Citește și: Anunț important al lui Darren Cahill: "Acesta este planul" » La ce turneu revine Simona Halep

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
2199363273471559
Traian Bucsa  •  03 Septembrie 2018, 06:35

Nimeni nu vorbeste daca Sloane Stephens va castiga U S Opsn, Cate puncte va avea in clasamentul V T A ,.....

bodrin
bodrin  •  02 Septembrie 2018, 23:24

Kanepi, jucătoarea care a spulberat-o pe S.Halep este condusă cu 5-0, in primul set, de către Serena Wiliams. Cam pe aici e scorul cu care un nr.1 WTA trebuie sa o trateze pe Kanepi! Rusine!

tennisfan86
tennisfan86  •  02 Septembrie 2018, 22:57

Ce multi se gasesc sa comenteze si sa critice si pariez ca nu s-au uitat vreodata la un meci al Simonei Halep. O critica din motive ori copilaresti, ori idioate. La inceput, vai e in top 20, doar de pluton. Apoi in top 10 si castiga turnee ca are noroc. Apoi ia numarul 1 mondial, dar vai, ce ne facem, nu are slam. Acum are si slam, e pe local 1, dar e tot slaba, lider mincinos. Sunteti penibili sau, mai rau, diabolici, nu va convine ca SH nu are genom 100% romanesc, si o insultati gratuit pe cea mai mare jucatoare din istoria Romaniei. Uitati-va in istorie, cate tari au dat nr1 mondial? Nici macar 10. Vad multi care se plang de "lipsa de valoare" din tenisul feminin actual, inca ridicandu-le in slavi pe fostele glorii, umflate de presa americana si de sponsori, Sharapova si Williams, doua ***, una prinsa din motive politice, alta cu reteta validata. Este mai greu acum sa se creeze artificial o mare "vedeta", deoarece, in afara de Stephens sau Kerber, restul de top 10 sunt din tari considerate nerentabile economic pentru marii sponsori. Tocmai pentru ca o sportiva nu mai castiga slam dupa slam este dovada ca tenisul feminin e mai curat, mai competitiv, deschis oricui.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează