SPORTURI  »  TENIS  »  MADRID

Zverev, deranjat că nu prezintă interes pentru presa germană: „Nu vedeți? Nu le pasă!” » Replica a venit imediat: „Poate că media din Germania nu-l urmărește pentru că bate femei”

Alexander Zverev
Alexander Zverev

Articol de GSP - Publicat luni, 10 mai 2021 19:15 / Actualizat luni, 10 mai 2021 19:33

Alexander Zverev (6 ATP, 24 de ani) s-a impus la turneul de la Madrid, după ce l-a învins pe Matteo Berrettini (9 ATP, 25 de ani) în finală, 6-7, 6-4, 6-3.

La conferința de presă de după meci, Zverev a fost extrem de acid când a văzut că nu există întrebări de la presa din Germania. „Nimeni? Tocmai am câștigat turneul și nu există întrebări în germană? Nu vedeți? Nu le pasă că am câștigat” a tunat neamțul.

Replicile nu au întârziat să apară pe Twitter:

  • „Poate că presa germană nu-l urmărește pentru că bate femei...” (n.r. legat de mărturia fostei sale iubite, detalii AICI)
  • „Sunt mai multe discuții aici. Turneul e în Madrid, Germania are mari probleme cu pandemia. Toată lumea se aștepta să câștige Rafa. Tenisul nu e sportul favorit al nemților. Zverev a avut o reacție emoțională. E trist” 
  • „Zverev să înceapă întâi să le mulțumească tatălui și antrenorului său în germană, așa cum o face Nadal în spaniolă” 
  • „Locuiește la Monaco, nu plătește taxe în Germanai și nici nu și-a ajutat echipa la Cupa Davis”

Rezumatul finalei Zverev - Berrettini:

Simona Halep, numai zâmbete! Cu ce jucătoare s-a antrenat la Roma: „E mereu distractiv”

Retragere-surpriză de la Roma! De ce a anunțat Bianca Andreescu că nu va mai participa la turneu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează