SPORTURI  »  TENIS  »  NY TIMES

Zverev, Thiem sau Kyrgios? Roger Federer dă cărțile pe față despre noua generație din tenis: "Unul dintre ei este incredibil de privit!"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 decembrie 2016 11:23

Elvețianul Roger Federer a acordat un interviu în exclusivitate pentru NY Times, în care a vorbit despre starurile noului val, Alexander Zverev, Dominique Thiem și Nick Kyrgios.

"Cred că anul viitor o să ne lămurim din ce în ce mai tare care este jucătorul tânăr al momentului. Va fi un 2017 incitant, cu mine și Rafa revenind, precum și cu Novak Djokovici și Andy Murray încercând să își apere pozițiile. Cred că Raonici este pe punctul de a exploda. Mă întreb și dacă Stan Wawrinka poate să mai câștige un Grand Slam. Sunt câteva povești bune de urmărit în sezonul următor, iar tinerii au talent, ceea ce mă încântă".

... despre "nebunul" Nick Kyrgios: "E un jucător interesant de privit. Are lovituri incredibile, un serviciu puternic, deci are cărțile necesare ca să obțină rezultate bune. Dar întrebarea rămâne: mintea și corpul sunt dispuse la efortul necesar pentru asta? Uneori da, alteori nu. De când s-a antrenat cu mine în Zurich pentru o lună, înainte să îl elimine pe Rafa de la Wimbledon, l-am văzut că e un jucător de mare calitate. Și va rămâne așa în anii care urmează. Însă cât de mult își dorește să fie în top? Aici va fi cheia".

"Pentru un moment, știu că voi participa la Cupa Hopman, Australian Open, Dubai, Indian Wells și Miami. Nu am nicio idee referitoare la sezonul pe zgură. Pe iarbă, cred că voi fi la Stuttgart, Halle, Wimbledon, dar să vedem mai întâi ce se va întâmpla la primele turnee și atunci voi ști mai multe" - Roger Federer pentru New York Times

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  20 Decembrie 2016, 18:58

Nick Kyrgios ...un super star in devenire ...nimeni nu are talentul lui ...

cretzu64
cretzu64  •  20 Decembrie 2016, 18:12

Sa spui despre Federer ca a distrus tenisul,trebuie sa fi stupid,foarte stupid,chit ca esti fan Nole, ps:sunt convins ca si Djokovici se rusineaza de fani ca tine.

victor33
victor33  •  20 Decembrie 2016, 14:56
Postat de ottobraun pe 20 Decembrie 2016, 12:40

prostu asta a distrus tenisul...

Care dintre ei?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează