SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Zvonuri spulberate! Sascha Bajin nu va colabora cu Simona Halep » Antrenorul a fost surprins în loja franțuzoaicei Kristina Mladenovic la Miami

Sascha Bajin alături de mama franțuzoaicei Kristina Mladenovic
Sascha Bajin alături de mama franțuzoaicei Kristina Mladenovic

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 martie 2019 18:56

Sascha Bajin (34 de ani), fostul antrenor al liderului WTA Naomi Osaka, a fost surprins la Miami alături de Kristina Mladenovic (25 de ani, 68 WTA).

Portalul francez Tennisactu afirma înaintea startului turneului de la Miami că Bajin va începe o nouă colaborare. Pe listă apăreau 4 nume: Simona Halep, americanca Sloane Stephens, rusoaica Daria Kasatkina și franțuzoaica Kristina Mladenovic. Cea din urmă pare să fi avut câștig de cauză. 

La eșecul din primul tur de la Miami, scor 3-6, 3-6, în fața chinezoaicei chinezoaica Yafan Wang (50 WTA), Bajin a asistat alături de mama sportivei, trăind intens fiecare schimb de mingi. 

Și Halep are antrenor

Simona Halep l-a cooptat în staff-ul pentru turneul Premier Mandatory de la Miami pe Daniel Dobre, dar colaborarea dintre cei doi nu pare una de lungă durată. Alături de ea mai sunt prezenți la Miami Teo Cercel, Andrei Cristofor și Vasile Antonescu.

Vezi și: 

Surpriză! Simona Halep participă și în proba de dublu la Miami » Cine e partenera româncei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
sala_dalles
sala_dalles  •  23 Martie 2019, 09:27

Da

merace
merace  •  22 Martie 2019, 21:45

Parca a inceput sa miste ceva la constiinta, daca GSP incepe sa-si dezminta propriile zvonuri false! :)

10204113608914360
Lucian Sarbu  •  22 Martie 2019, 21:28

Era și normal. Ăsta a învățat de la Mouratoglu cum s-o antreneze pe una care are 1,80 și servește ca din tun, și a aplicat pe Osaka. Nu are ce s-o învețe pe Simona.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează