SPORTURI  »  VOLEI  »  CHALLENGE CUP

A refuzat şpriţul!

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 februarie 2008 00:00

După ce echipa sa, Ştiinţa Bacău, a reuşit să se califice în Final Four Challenge Cup, Florin Grapă s-a simţit extenuat

Echipa antrenată de Florin Grapă se va lupta pentru Cupa Challenge alături de alte trei formaţii. În faza finala a competiţiei, băcăoancele se vor întîlni cu Vakifbank Günes (Turcia), Hotel Cantur Las Palmas (Spania) şi Infoplus Minetti Imola (Italia). Final Four-ul va debuta pe 15 martie, iar locul de disputare a meciurilor urmează a fi stabilit. Ultima echipă feminină românească ajunsă în Final Four a fost RATB, în ediţia 1996/97 a Cupei Cupelor, iar la masculin a fost Deltacons Tulcea, în 2003.


Ştiinţa Bacău a ajuns în ultima fază a competiţiei după ce joi seară a cîştigat setul de aur în faţa celor de la Unic Piatra-Neamţ. O partidă care i-a ţinut pe spectatorii din sala Ceahlăul aproape trei ore pe scaune. Transpirat, sleit de puteri şi de idei mai ceva decît fetele sale din teren, antrenorul Ştiinţei, Florin Grapă (foto), a refuzat să sărbătorească succesul. "Nu accept şi nici nu fac invitaţii la un şpriţ. Sincer, după un asemenea meci, nu-mi mai trebuie nimic", a mărturisit tehnicianul, care deţine şi funcţia de selecţioner al naţionalei feminine a României. Grapă a recunoscut apropiaţilor că nu s-a aşteptat nici o clipă la setul de aur în returul de joi seară, considerînd că această calificare "nu putea fi niciodată mai frumoasă".

Playtech: Pozele pe care Andreea Marin le-ar vrea ŞTERSE! Cum poza vedeta când era tânără, sigur nu ştii de aceste imagini


Comentarii (2)
 •  25 Februarie 2008, 13:50

Cred ca titlul articolului este pur si simplu penibil! pai ce...treaba are performanta cu spritul. Ce fel de ziaristi sunteti voi? A... am inteles...spritangii si gargaragii? Voleiul nu e can-canul din fotbal. Deveniti si voi profesionisti

 •  23 Februarie 2008, 07:55

Cine e idiotul care a scis articolul si nu face diferenta intre volei si handbal? Lasa-teeee... Mai bine scrii despre popice subacvatice.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează