SPORTURI  »  VOLEI  »  FINAL FOUR LA BUCUREȘTI

Adina Salaoru, căpitanul Blajului, își găsește cu greu cuvintele după Final Four-ul de la București. ”Aș vrea să mai pot juca o finală!”

Adina Salaoru ridicând trofeul pentru locul 2 FOTO: Raed Krishan
Adina Salaoru ridicând trofeul pentru locul 2 FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 06 mai 2018 23:01

Volei Alba Blaj a jucat prima finală din istoria voleiului feminin românesc. A pierdut-o, dar amintirile sunt foarte puternice. Căpitanul Adina Salaoru (28 de ani) împărtășește impresiile.

  • Volei Alba Blaj a pierdut finala Ligii Campionilor la volei feminin, scor 17-25, 11-25, 17-25 , în fața turcoaicelor de la Vakifbank Istanbul

- Adina, cum ai descrie aceste două zile trăite la București?
- Două zile de neuitat! A fost ceva incredibil, fiecare sportiv își dorește să ajungă aici, e ca un vis împlinit. Personal, mi-aș dori să mai joc încă o finală, dacă aș mai putea. E ceva care nu se poate descrie în cuvinte.

- Fetele de la VakifBank sunt prea bune? Nu le-ați putut opune rezistență.
- Sunt un colos. Fiecare punct câștigat împotriva lor a fost ceva din care am învățat. E foarte greu de făcut fiecare punct cu ele.

- A fost teamă, frică, emoție din partea voastră?
- E cel mai puternic adversar întâlnit! Au foarte multe avantaje, de înălțime, de forță, experiență, buget. Și asta s-a văzut.

- Vreo echipă românească mai poate juca o finală?
- Îmi doresc foarte mult. Să ajungem cu cluburile, cu echipa națională, să se investească, să facem eforturi, să apelăm la toate mijloacele ca să mai ajungem aici.

- Atmosfera a fost însă foarte frumoasă, cu suporterii voștri veniți de la Blaj.
- Oamenii au înțeles ce înseamnă acest eveniment și mă bucur că am jucat cu sala plină. A fost ceva impresionant, mai ales că au fost și galeriile celorlalte echipe. Galeria a mobilizat o sală întreagă pentru noi!

- E și vremea despărțirilor, multe fete au jucat ultimul meci în tricoul Blajului.
- Da, e un moment puțin nostalgic! Pe cât de fericit, pe atât de trist. Am petrecut foarte mult timp împreună, cu înfrângeri și victorii, zile bune și mai puțin bune, chiar ne pare rău că totul se termină, dar rămâne rezultatul și istoria îl va consemna.

Vezi și: VIDEO+FOTO Înfrânte, dar intră în istorie! Volei Alba Blaj a pierdut finala Ligii Campionilor, în fața turcoaicelor de la Vakifbank

Două jucătoare de la Blaj în echipa ideală a Final Four-ului Ligii Campionilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  07 Mai 2018, 01:45

RESPECT PENTRU PERFORMANŢA VOASTRĂ !! Dispreţ faţă de haterii pe care nu îi interesează performanţa, doar bârfa şi scandalul...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează