SPORTURI  »  VOLEI  »  FINALA CHALLENGE CUP

Antrenorul CSM-ului, italianul Salvagni, nu concepe ca echipa sa să nu câștige trofeul: ”Am ajuns aici, trebuie să câștigăm!”

Articol de - Publicat marti, 29 martie 2016 00:00

CSM București, prima echipă românească la feminin care joacă o finală europeană, își dorește să și câștige trofeul.

''Pentru noi este o mare onoare să fim în finală, dar nu este suficient, obiectivul nostru este să câștigăm trofeul. Am muncit tot sezonul ca să ajungem în finală. Este o mare oportunitate pentru toți, așa că trebuie să facem totul pentru a câștiga trofeul'', a declarat antrenorul Francois Salvagni. Tehnicianul italian spune că Trabzon, chiar dacă e doar pe locul 10 în Turcia, joacă altceva în meciurile europene, motivația fiind foarte mare. "Sunt foarte puternice în defensivă și au câteva jucătoare uimitoare pentru mingile înalte. Am lucrat doi ani în Italia cu Jelena Blagojevici și pot spune că este extraordinară", a adăugat Salvagni.

CSM joacă mâine, de la ora 18:00 (direct Digi2), în Sala Elite & Performance, din cadrul Complexului Comercial Sun Plaza, manșa tur a finalei. Returul va fi la Trabzon, pe 3 aprilie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează