SPORTURI  »  VOLEI  »  LOKOMOTIV NOVOSIBIRSK - TOMIS CONSTANŢA 3-0

Cadou pentru rezerve » Tomis a folosit a doua echipă în returul cu Lokomotiv Novosibirsk, 0-3

La doar 17 ani, Adrian Aciobăniţei a jucat pentru a doua oară în Liga Campionilor, competiţia în care debutase sezonul trecut // Foto: CEV
La doar 17 ani, Adrian Aciobăniţei a jucat pentru a doua oară în Liga Campionilor, competiţia în care debutase sezonul trecut // Foto: CEV

Articol de - Publicat joi, 19 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 18 februarie 2015 21:58

CVM Tomis a încheiat aventura în Liga Campionilor, după un meci în care a folosit echipa secundă.

Cea mai spectaculoasă campanie europeană din voleiul masculin românesc în ultimele trei decenii s-a încheiat cu un meci de gală, în fieful uneia dintre cîştigătoarele Ligii Campionilor. Calificată în premieră în play-off-ul celei mai importante competiţii intercluburi, CVM Tomis Constanţa nu a mai avut forţa de a face pasul către cele mai bune şase echipe de pe Bătrînul Continent.

Învinşi clar pe teren propriu, în urmă cu o săptămână, constănţenii au abordat manşa retur cu ruşii de la Lokomotiv Novosibirsk fără să-şi facă iluzii. Pur şi simplu, au privit meciul din inima Siberiei ca pe un cadou pentru jucătorii care au evoluat mai puţin în acest sezon european.

Fără antrenorul principal, Martin Stoev, rămas acasă din cauza fricii de zborul lung cu avionul, campioana României a fost condusă de pe margine de secundul Radu Began, ajutat de Sergiu Stancu, fostul internaţional român, care nu a mai prins foaia de joc.

În teren au intrat rezervele, printre care marea speranţă a voleiului românesc Adrian Aciobăniţei. Timoraţi şi un pic speriaţi de faptul că gazdele au abordat meciul cu garnitura de bază, constănţenii au fost dominaţi categoric în primele două seturi.

Au mai salvat din imagine în cel de-al treilea, cînd au şi condus pînă pe final. "Lokomotiv este o echipă extrem de puternică şi a meritat pe deplin să meargă mai departe", a spus secundul Radu Began. S-a încheiat la fel ca-n tur, 3-0 pentru ruşi.

"Avem nevoie de o sală"
Directorul executiv al CVM Tomis, Serhan Cadîr, speră ca rezultatele excelente înregistrate de campionii României să pună umărul la construirea unei săli moderne la Constanţa.

"Meciul de la Novosibirsk a fost unul de adio pentru acest sezon şi nu am lăsat o impresie prea favorabilă, dar nu trebuie să uităm că ne aşteaptă un program infernal pe plan intern, cu patru deplasări două săptămîni. Sperăm ca anul viitor să ridicăm ştacheta şi mai sus, să mergem măcar un tur mai mult. Trebuie să se înţeleagă însă că avem nevoie de o sală în care să putem organiza meciuri la cel mai înalt nivel. Chiar şi cu sprijinul financiar necesar, noi nu am fi putut organiza un turneu de Final Four al Ligii Campionilor, aşa cum fac cei de la Berlin, care au încheiat grupa pe locul secund. Cîteodată, nici banii nu te pot ajuta", a spus Serhan Cadîr.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
saramago
saramago  •  12 Martie 2015, 09:02

In mansele retur din cadrul turul doi al playoff-ului CL s-au consemnat rezultatele: Rzesow - Novosibirsk 2-3 (3-1 in tur) Belchatow - Perugia 3-1(2-3 in tur) Halkbank Ankara - Kazan 3-2 (0-3 in tur) Rzesow, Belchatow si Kazan s-au calificat in final four, alaturi de pre-calificata (echipa organizatoare a turneului) Volley Berlin.

saramago
saramago  •  05 Martie 2015, 11:11

In mansele tur din cadrul turul doi al playoff-ului CL s-au consemnat rezultatele: Novosibirsk - Rzesow 1-3 (Ivovic MVP) Perugia - Belchatow 3-2 (team-ul din Polonia are prima sansa in retur) Kazan - Halkbank Ankara 3-0 (oapetii nu au putut conta pe Juantorena; Leon MVP) Meciurile retur vor avea loc pe 11 martie.

saramago
saramago  •  19 Februarie 2015, 15:17
Postat de vladutz13 pe 19 Februarie 2015, 09:53

Ok, 3-0, dar de ce nu ati dat si scorul din fiecare set???

Lokomotiv Novosibirsk - Tomis Constanta 3-0 (25-13, 25-12, 25-21).

Vezi toate comentariile (4)
Comentează