SPORTURI  »  VOLEI  »  CAMPIONATUL EUROPEAN DE VOLEI

Campionatul European de Volei » România - Serbia, întâlnire la nivel înalt! Duel cu una dintre cele mai tari echipe din ultimii ani

Articol de - Publicat duminica, 01 septembrie 2019 09:00

Echipa națională feminină a României se duelează azi cu Serbia, campioană mondială și europeană en titre, în optimile de finală ale CE, de la ora 17, pe TV Telekom Sport.

"Tricolorele" au încheiat grupa de la Budapesta pe poziția a patra și, în consecință, s-au mutat la Ankara, în Turcia, unde azi întâlnesc una dintre cele mai tari echipe din ultimii ani din voleiul mondial, Serbia. "Obiectivul nostru a fost să ieșim din grupă. Am crescut ca echipă de la meci la meci și victoria cu Ungaria a fost una specială.

Mai avem mulți pași de făcut pentru a ne apropia de elita europeană. În meciul cu Serbia vom încerca să ne bucurăm de experiență. Le cunosc pe câteva fete din echipa adversă, iar pentru antrenorul lor, Zoran Terzici, cu care am lucrat la Metal Galați, am numai respect", a spus căpitanul României, Nneka Onyejekwe.

Antrenorul italian al naționalei noastre e mulțumit de felul în care au evoluat româncele până acum la CE. "Chiar dacă avem o șansă din 1.000, îmi doresc ca jucătoarele mele să se bucure de oportunitatea de a juca împotriva unei echipe de clasă ca Serbia", a spus Luciano Pedullà.

"Sincer, România și Serbia nu sunt la același nivel. Dacă fetele mele vor evolua cum știu ele, vom câștiga cu siguranță"
Zoran Terzici, antrenor Serbia

"Le știu pe multe fete din echipa României, am jucat câțiva ani în această țară, dar e clar că nu pot concura la nivelul nostru. Suntem favoritele clare ale acestei întâlniri"
Maja Ognjenovici, căpitan Serbia 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
magura
magura  •  02 Septembrie 2019, 00:45

O surpriza? Bulgaria a invins Azerbaijan...

magura
magura  •  01 Septembrie 2019, 10:13

Ce frumos ar fi sa invinga Romania! Prea sunt figurante astea din echipa Serbiei!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează