SPORTURI  »  VOLEI  »  TRANSFER

Carmen Ţurlea va juca la Zoppas Industries Conegliano

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2010 00:00

Voleibalista Carmen Ţurlea, în vârstă de 34 de ani, va evolua din sezonul viitor la formaţia Zoppas Industries Conegliano, din prima ligă italiană, informează site-ul topvolei.ro. 

După un sezon excelent la Busto Arsizio, cu care a câştigat Cupa CEV şi a fost declarată MVP-ul Turneului Final Four al competiţiei, cea mai longevivă voleibalistă română în campionatul italian a semnat cu formaţia Zoppas Industries Conegliano. 

Carmen Ţurlea a plecat în Italia în 1997, trecând pe rând pe la echipele Parmalat Matera, Ain Napoli, Radio 105 Foppapedretti Bergamo, Pallavolo Chieri, Monte Schiavo Banca Marche Jesi, Alfieri Volley Santeramo, Unicom Starker Kerakoll Sassuolo şi, ultima dată, la Yamamay Busto Arsizio. 

De-a lungul celor 13 ani petrecuţi în Peninsulă, voleibalista tricoloră şi-a trecut în cont un titlu al Italiei, cucerit în 2002, cu Foppapedretti Bergamo, iar în plan personal a fost desemnată MVP-ul campionatului, în stagiunea 2007-2008. Pentru naţionala României, Ţurlea a evoluat începând din 1995, luând decizia de a se retrage în acest an.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  06 Octombrie 2010, 22:45

Nici o stire despre Campionatul mondial masculin de volei din Italia! Am remarcat ca Bulgaria a batut Brazilia cu 3-0 iar acum Bulgaria o conduce si pe Cuba cu 1-0 la seturi! Bravo lor, o tara de 8 milioane de oameni face performanta unde noi nici nu visam sa ajungem. Ne-au luat-o iar bulgarii inainte. E o performanta fantastica pentru bulgari. Am vazut ce rezultate au avut bulgaroaicele si la CM de gimnastica ritmica, un sport aproape inexistent la noi. Ei cum de-or putea si noi nu?

baixinho
baixinho  •  02 Octombrie 2010, 20:07

n-are treabă cu Ţurlea, dar nu ştiu unde să comentez. deci avem UNIC Piatra Neamţ - pechinezele 3-2 (10, -23, 14, -24, 12). care cum ar veni, nemţencele au debutat cu victorie în noua ediţie de campionat. piticule, iar te-au furat, măi, arbitrii? nevastă-ta cum a jucat? aş vrea să văd când greşeşte o minge dacă ţipi la ea şi o înjuri, cum făceai pe vremea când erai la RATB. cu leşinatele astea vrei tu să joci în liga campionilor?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează