SPORTURI  »  VOLEI  »  VOLEI

Constanța ia viteză » Tomis conduce cu 2-0 în finala campionatului cu VCM Zalău

Zălăuanii (în galben) nu au putut trece decît foarte rar de blocajul constănțean // Foto: Marian Muscalu (Telegraf Constanța)
Zălăuanii (în galben) nu au putut trece decît foarte rar de blocajul constănțean // Foto: Marian Muscalu (Telegraf Constanța)

Articol de - Publicat joi, 23 aprilie 2015 00:00

Campioana României conduce cu 2-0 în finală și mai are nevoie de o singură victorie pentru a-și trece în cont un nou titlu.

Fără bani, cu jucători neplătiți de patru luni, cu o situație incertă privind viitorul echipei, Tomis Constanța continuă să joace la cel mai înalt nivel. Echipa care s-a calificat în premieră în Final 12 Liga Campionilor în acest sezon a cîștigat clar primele două jocuri ale finalei Diviziei A.

După 3-1 marți, în primul joc, elevii lui Martin Stoev au mai bifat un nou succes cu același scor și ieri. Tomis și-a trecut în cont primele două seturi, 25-22, dar ardelenii au reintrat în joc după ce s-au impus la 19 în setul 3. Și în setul 4 VCM Zalău a condus în permanență, dar pe final gazdele nu și-au mai dorit un set decisiv. S-au impus tot la 22.

Finala se mută acum la Zalău, pentru partidele 3 și 4, pe 27 și 28 aprilie. Constanța are nevoie de un singur punct. Dacă gazdele se impun însă în ambele jocuri, decisivul se dispută la Constanța, pe 2 mai. VCM Zalău e singura echipă care a bătut Constanța în acest sezon, 3-0 în finala Cupei României.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează