VOLEI  ·  LIGA CAMPIONILOR

Coșmar în Germania » Volei Alba Blaj a pierdut categoric cu MTV Stuttgart și a ratat prezența în grupele Ligii

Maria Karașeva nu a mai făcut un meci la fel de bun ca în tur FOTO cev.eu
Maria Karașeva nu a mai făcut un meci la fel de bun ca în tur FOTO cev.eu

Articol de — Marti, 13 Noiembrie 2018

Vicecampioana Europei a avut parte de un meci ca într-un vis urât cu Allianz MTV Stuttgart și a ratat prezența în grupe. După ce în tur, la Sibiu câștigase cu 3-1, în retur a pierdut cu 0-3 (-19, -17, -11), după o prestație în care nimic nu s-a legat.

Nici atacul, nici apărarea nu au făcut față tăvălugului german compus din jucătoarele din teren și spectatorii din tribune, care au cântat pe tot parcursul întâlnirii.

Copleșite de atmosferă și de faptul că jocul nu funcționează, fetele lui Darko Zakoci au încercat să repare lucrurile în setul de aur, unde totul pornea de la zero. Au făcut-o până la 3-3, dar după o fază controversată, care l-a adus pe sârb la limita nervilor, Allianz MTV Stuttgart s-a distanțat și nu a mai lăsat frâiele din mână, impunându-se cu 15-7. 

Cu o evoluție mult mai consistentă ca în tur, componentele echipei din Germania au reușit să-și asigure prezența în grupele Ligii Campionilor și să o trimită pe vicecampioana Europei în Cupa CEV, a doua competiție intercluburi de pe Bătrânul Continent. Volei Alba Blaj a ratat astfel primul obiectiv al sezonului, care era calificarea în grupele primei competiții europene.

Totuși, România va avea o reprezentantă în Liga Campionilor, pe CSM București, ocupanta primului loc în întrecerea națională în sezonul trecut, care debutează în grupa E pe 22 noiembrie, în deplasare, cu Chemik Police din Polonia.

18 punctea reușit Paige Tapp de la MTV Stuttgart, cea mai bună jucătoare a întâlnirii

 

Comentarii (3)

ray51  •  14 Noiembrie 2018, 13:28

Imi pare nespus de rau ca am cobit. Spuneam acum cateva zile ca prezenta lor mai departe este foarte aproape, ca doar n-or lua bataie cu 3:0 ... Mama lor de vorbe aruncate... Da' si prestatia lor a lasat enorm de dorit.

andyschleck  •  14 Noiembrie 2018, 09:07

Frumusica americanca ...

rocky2  •  14 Noiembrie 2018, 00:05

Merge mai departe cine merita!

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:55 Tenis

Roland Garros

Eurosport
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
14:35 Ciclism

Turul Italiei

Eurosport
18:30 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look
18:45 Tenis, ATP

Turneul din Geneva

Eurosport
20:30 Fotbal, Liga 2

Universitatea Cluj - Sportul Snagov

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1

Play-off