SPORTURI  »  VOLEI  »  LIGA CAMPIONILOR

CSM București - Chemik Police 2-3 // CSM București învinsă acasă de campioana Poloniei! 

Articol de - Publicat miercuri, 20 februarie 2019 22:37

CSM București-Chemik Police 2-3 // Bucureștencele au condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, puteau încheia partida în setul 4, dar polonezele au revenit spectaculos.

CSM București nu a reușit a doua victorie în grupa E a Ligii Campionilor, fiind învinsă în Sala Polivalentă de campioana Poloniei, Chemik Police. Echipa pregătită de turcul Ferhat Akbaș a câștigat lejer setul 1, 25-17, dar l-a pierdut la mare luptă pe cel de-al doilea, 23-25.

Setul 3 a fost o copie la indigo al primului, CSM trecând din nou la conducere, după 25-16. În setul 4, bucureștencele puteau pune capăt meciului. Au avut iar 3-4 puncte avantaj, dar nu au profitat de situație. 
Oaspetele au echilibrat disputa și au câștigat setul fără emoții, 25-21.
În decisiv, cu moralul ridicat al echipei care vine din urmă, Chemik Police s-a impus lejer, punând capăt setului la 15-8. 

Poloneza Martyna Lukasik a fost principala realizatoare a meciului, cu 23 de puncte, urmată de ucraineanca Irina Trușkina, din tabăra CSM-ului, cu 22. 

CSM e pe locul 3 în clasament, cu 4 puncte, unul peste Chemik. Pe primele două locuri, echipe deja calificate în Top 8, Fenerbahce cu 13 puncte și Dinamo Moscova cu 10. Rusoaicele au trecut în etapa a 5-a cu 3-2 de Fener, la Istanbul.

  • În ultima etapă, pe 26 februarie, CSM București va juca ultima partidă în actuala ediție a Ligii Campionilor, cu Ferbahce, la București.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează