VOLEI  ·  VOLEI CSM BUCUREȘTI

Cazul ciudat de la o secție din CSM București: cine-l ține în brațe pe ”Garcea?”

Echipa CSM București din ultimul sezon competițional. Gabriel Gancea, în centrul imaginii
Echipa CSM București din ultimul sezon competițional. Gabriel Gancea, în centrul imaginii

Articol de — Marti, 25 Iunie 2019, 11:35

CSM BUCUREȘTI. Gabriel Gancea, team-managerul echipei masculine de volei, a rămas în funcție, deși rezultatele echipei au lăsat de dorit în ultimul sezon. E singura formație de la CSM care nu a urcat niciodată pe podium!

Între managerii secțiilor importante cu care CSM București nu a înnoit contractele de la 1 iulie nu se numără și Gabriel Gancea.

Cel care s-a ocupat de echipa masculină de volei, locul 5 în ultima ediție a Diviziei A, a rămas în funcție și pentru sezonul viitor, deși rezultatul este unul mai degrabă modest.

Gabriel Gancea nu are niciun trecut tocmai curat la CSM. Pe vremea când era șeful secției de volei, s-au descoperit multe lucruri necurate.

Asta pentru că sportivii mâncau la restaurantul pe care-l deținea împreună cu cumnatul său, Sandu Grigoriu, și el fost președente al secției de volei, înaintea lui Gabriel Gancea. Afaceri "în familie" se fac și acum.

Sandu Grigoriu și-a construit în Militari o sală de sport. Iar unele dintre echipele CSM București fac antrenamente acolo, plătindu-se chirii importante.

Gabriel Gancea a fost schimbat din funcție în momentul venirii la CSM, ca director general, a Gabrielei Szabo. El a fost unul dintre semnatarii scrisorii trimisă primarului Gabriela Firea de către șefii de secție, prin care semnalau "conducerea dictatorială" a fostei atlete.

După perioada de exil, cel supranumit "Garcea" (pentru că a lucrat în Poliție, fiind pensionar MAI) a revenit la CSM cu ajutorul prietenului său, Costel Olteanu, membru al partidului ALDE.

„Cine nu e cu el, e împotrivă!”

Oamenii care au lucrat cu Gabriel Gancea nu au tocmai cuvinte de laudă la adresa lui. "Este supranumit devoratorul de antrenori. Cine nu ascultă de el, e imediat schimbat. Se bagă peste ei, țipă în timpul meciurilor, le ordonă schimbările. Jucătorii au fost chiar înjurați în timpul partidelor", a dezvăluit unul dintre foștii angajați ai CSMB.

Gancea încearcă acum să scape de antrenorul Marian Apostu cu care CSM mai are contract încă un sezon. Înainte de Apostu a lucrat cu Iulian Pâslaru, cel care era și director adjunct al clubului. Și Pâslaru a fost înlăturat pentru că semnase petiția împotriva lui Szabo!

Când Gancea a condus echipa masculină de volei, aceasta nu s-a clasat niciodată mai sus de locul 5, deși în ultimele trei sezoane a avut un buget între primele trei echipe din România!

Premiere de 3.000 de euro

Recent, CSM București a renunțat la doi dintre jucătorii echipei naționale a României, Marian Bala și Gabriel Chebeleață. Aceștia i s-au împotrivit lui Gabriel Gancea.

Puțini știu că, în urmă cu două sezoane, toată echipa masculină de volei și stafful tehnic a fost premiat cu suma de 3.000 de euro de persoană pentru că a jucat finala Cupei Balcanice!

O competiție noname, fără valoare, în care CSM a câștigat un singur meci din cele două jucate! Antrenorul echipei era atunci același Iulian Pâslaru, fostul director adjunct al clubului Primăriei. 

5este locul ocupat de fiecare dată în ultimele cinci sezoane de echipa masculină de volei a CSM București

 

 Cel mai frumos copil din România s-a transformat într-o tânără superbă. Cum arată acum Noelle

Libertatea

Comentarii (1)

Adrian Popescu  •  25 Iunie 2019, 13:11

În sfârșit un articol despre șmecheriile de la secțiile de volei ale CSM București. Felicitări domnule Ursescu

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:00 Fotbal, Bundesliga 2

Holstein Kiel - Bielefeld

Digi 1
14:00 Fotbal, Bundesliga 2

Nurnberg - Bochum

Digi 2
14:00 Fotbal, Bundesliga 2

Sandhausen - Hannover 96

Digi 3
14:00 Fotbal, Bundesliga 2

Karlsruher - St. Pauli

Digi 4
16:30 Fotbal, Bundesliga

Schalke 04 - Werder Bremen

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
16:30 Fotbal, Bundesliga

Wolfsburg - Frankfurt

Digi 2
16:30 Fotbal, Bundesliga

Mainz - Hoffenheim

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
16:30 Fotbal, Bundesliga

Hertha Berlin - Augsburg

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
19:30 Fotbal, Bundesliga

Bayern Munchen - Fortuna Dusseldorf

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1