SPORTURI  »  VOLEI  »  TRABZON-CSM BUCUREȘTI, AZI, ORA 15:00, DIGISPORT 3, GSP.RO

CSM București joacă returul finalei cu Trabzon: ”Să vorbim puțin, să ne întoarcem cu cupa!”

Giulia Pincerato, ridicătoarea CSM-ului, sper să ridice și cupa azi, la Trabzon // FOTO Cristi Preda
Giulia Pincerato, ridicătoarea CSM-ului, sper să ridice și cupa azi, la Trabzon // FOTO Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 03 aprilie 2016 00:00

CSM București joacă azi, la Trabzon, returul finalei și are nevoie de 2 seturi pentru a câștiga trofeul.

CSM București a ajuns vineri la Trabzon, pe coasta de nord a Turciei, în orașul aflat la Marea Neagră. Bucureștencele au susținut două antrenamente în sala care va găzdui azi manșa a doua a finalei Challenge Cup. Apoi s-au plimbat pe marginea mării, profitând de vremea frumoasă de afară.

Șanse la trei trofee

Căpitanul CSM-ului, italianca Giulia Pincerato e optimistă înaintea meciului de la Trabzon, dar spune că "e întotdeauna bine să vorbim mai puțin și să arătăm ce putem pe teren".

Pincerato adaugă că "avem o șansă mare în toate competițiile la care am luat startul în acest sezon: campionat, Cupa României și Challenge Cup. Rămânem concentrate pe ceea ce urmează", a subliniat decarul CSM-ului.

Antrenorul italian Francois Salvagni știe însă că returul cu Trabzon e foarte dificil. "Au avut un sezon excelent în Challenge Cup. Nu trebuie subestimate. Au jucătoare extraordinare. Eu am lucrat cu Jelena Blagojevici, timp de două sezoane, și vă pot spune doar că ea este o mare jucătoare", a spus Salvagni.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mplttev
mplttev  •  03 Aprilie 2016, 12:15

De ce nu e trecut meciul dat de DIGI 3 în agenda evenimentelor sportive a GSP-ului? E vorba de o finală europeană cu participare românească, nu? Băgați în agendă în schimb toate *** de jocuri de fotbal și baschet care n-au nici o treabă cu ai noștri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează