SPORTURI  »  VOLEI  »  LIGA CAMPIONILOR

CSM București, meci de foc în Liga Campionilor la volei feminin

Articol de - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 22:16

CSM Bucureşti dispută miercuri al treilea meci din grupa E a Ligii Campionilor, pe terenul celei mai puternice echipe, Fenerbahce. Campioana României nu e complexată de adversară

O victorie şi o înfrângere, e bilanţul CSM Bucureşti, până acum, în grupa E a Ligii Campionilor. Echipa pregătită de turcul Ferhat Akbaş a câştigat în Polonia, cu Chemik Police, 3-1, dar a şi pierdut pe teren propriu cu Dinamo Moscova, 0-3. O victorie şi o înfrângere, e bilanţul CSM Bucureşti, până acum, în grupa E a Ligii Campionilor. Echipa pregătită de turcul Ferhat Akbaş a câştigat în Polonia, cu Chemik Police, 3-1, dar a şi pierdut pe teren propriu cu Dinamo Moscova, 0-3.

 La Istanbul, "tigroaicele" vor întâlni liderul Fenerbahce Istanbul, care are maximum de puncte.

"Le cunosc bine pe multe dintre voleibalistele de la Fenerbahçe. Ele sunt favorite, dar noi mergem fără presiune. Lor ar trebui să le fie frică de noi, nu nouă. Vrem doar să demonstrăm că suntem capabili să prestăm un joc foarte bun, avem șansele noastre și sunt convins că va fi un meci foarte spectaculos, puternic, de înaltă calitate. Dacă vom bate, nu va fi o surpriză", a declarat  Ferhat Akbaş

Fără Adina Salaoru

CSM București nu va putea conta, la Istanbul, pe serviciile Adinei Salaoru. Căpitanul primei reprezentative se recuperează după accidentarea suferită în meciul România-Spania, din preliminariile pentru Campionatul European. "Am folosit alt sistem de joc și a dat roade pentru că avem o echipă mobilă. Încercăm să umplem golul lăsat de Adina Salaoru. Am adoptat o strategie riscantă cu Târgoviște, în campionat, dar ne-a mers", a subliniat Ferhat Akbaș. 

CV impresionant

De cinci ori campioană a Turciei, ultima oară în 2017, Fenerbahçe Istanbul se numără printre forțele voleiului mondial. Campioană a Europei în 2012, triumfătoare în 2010 la Campionatul Mondial al cluburilor, Fenerbahçe a bifat două victorii în primele două etape ale Grupei E, 3-1 în deplasare cu Dinamo Moscova și 3-0 pe teren propriu cu Chemik Police. Echipa turcă este pregătită de celebrul tehnician sârb Zoran Terzići, cel care a trecut şi prin România la Metal Galaţi şi Medicina Tg. Mureş. Printre cele mai bune jucătoare ale celor de la Fenerbahçe se numără sârboaica Ana Antonijevići, mexicanca Samantha Bricio, dar şi cubaneza Melissa Vargas Abreu. 

Clasament grupa E

  • 1. Fenerbahce    2    2    0 6-1   6p
  • 2. Dinamo Moscova   2    1    1 4-3    3p
  • 3. CSM Bucureşti    2    1    1 3-4    3p
  • 4. Chemik Police    2    0    2 1-6    0p

Vezi și:

România îşi află grupa de la Campionatul European de volei feminin!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează