VOLEI  ·  CHEMIK POLICE-CSM BUCUREȘTI 1- 3 (-19, -16, 16, -22)

CSM București, victorie entuziasmantă la debutul în Liga Campionilor la volei feminin

FOTO: Facebook @CSM București
FOTO: Facebook @CSM București

Articol de — Joi, 22 Noiembrie 2018

CSM București s-a impus, în deplasare, în fața formației poloneze Chemik Police cu 3-1, după un meci în care a avut probleme doar în setul al treilea.

Campioana României a început în forță campania europeană din acest sezon. Voleibalistele antrenate de Ferhat Akbaș au debutat în grupa E contra polonezelor de la Chemik Police și au făcut-o într-un stil convingător.

Într-o sală plină, la Koszalin, CSM București a predat o lecție de volei în primele două seturi, spre disperarea lui Marcello Abbondanza, antrenorul italian al polonezelor. Componentele echipei din Capitală au dat tonul și ritmul și s-au impus în prima parte cu 25-19 grație reușitelor lui Salaoru, Kodola sau Balkestein. Echipa din România a stat bine la serviciu și în apărare. Două aspecte care au dus și la câștigarea celui de al doilea set cu 25-16.

A venit apoi o creștere în joc a celor de la Chemik Police și o scădere de concentrare și în randament a celor de la CSM București. Magdalena Stysiak a făcut minuni și fanii polonezi au prins mai mult glas după ce formația lor favorită a defilat, impunându-se cu 25-16.

Cu tonul său calm, turcul Akbaș a reușit să le dea indicațiile potrivite astfel încât jucătoarele de la CSM București să revină în perioada de grație de la începutul partidei. Nu a mai fost atât de ușor, scorul a fost strâns, tensiune la cote înalte, dar echipa din București a făcut față la toate și a reușit să se impună cu 3-1 (19, 16, -16, 22).

În celălalt meci al grupei, Fenerbahce Istanbul a trecut miercuri de Dinamo Moscova cu 3-1. Următoarea partidă pentru CSM București va fi pe 20 decembrie, acasă, cu Dinamo Moscova.

18puncte a făcut Nadiia Kodola, cea mai bună jucătoare a celor de la CSM București, urmată de Balkestein, cu 14

Comentarii (4)

caminero  •  23 Noiembrie 2018, 13:28

au jucat contra Poliției Chimice? și chiar au cîștigat? bravo lor!

Stefan Iuliu  •  22 Noiembrie 2018, 23:06

In titlul de pe prima pagina scrie ca au castigat adversarele cu 3-1.... "Victorie entuziasmanta" cu 1-3 !!!!?????? Mare e gradina Domnului.... Devine penibil ce amatori au ajuns sa lucreaze la gazeta asta....Nu va vede nimeni in redactie ?????

Parlog Cezar-Mihai  •  22 Noiembrie 2018, 22:18

@ondoku Corect și profi zis. Și cu fițuicile!

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:55 Tenis

Roland Garros

Eurosport
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
14:35 Ciclism

Turul Italiei

Eurosport
18:30 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look
18:45 Tenis, ATP

Turneul din Geneva

Eurosport
20:30 Fotbal, Liga 2

Universitatea Cluj - Sportul Snagov

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1

Play-off